Σάλος με την Καινούργιου στο Twitter: Μην αγγίζετε σοβαρά θέματα αν δεν μπορείτε

 Σάλος με την Καινούργιου στο Twitter:  Μην αγγίζετε σοβαρά θέματα αν δεν μπορείτε

Την οργή των χρηστών των τηλεθεατών προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο η Κατερίνα Κανούργιου και οι συνεργάτες της χειρίστηκαν την συνέντευξη της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στην Θεσσαλονίκη.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης στον Μάκη Τριαναταφυλλόπουλο, η Γεωργία Μπίκα αναφέρει ότι δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα, αλλά την δεύτερη όταν και την κάλεσαν για την εξέταση δείχνοντας κιόλας την αΐδια που ένιωθε αφού δεν θα έπρεπε να πλυθεί.

Εκλογή προέδρου και ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση, προτείνει ο Α. Τσίπρας

Μια από τις συνεργάτιδες της Καινούργιου στο πάνελ της εκπομπής επέμενε να διαστρεβλώνει τα όσα είπε το θύμα του ομαδικού βιασμού και να ισχυρίζεται το ακριβώς αντίθετο (ότι δηλαδή ενώ θα μπορούσε να πήγαινε από την πρώτη μέρα στον ιατροδικαστή δεν το έπραξε…) προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στο Twitter.

Tα σχόλια που έγιναν ήταν πολλά καθώς οι περισσότεροι από το πάνελ της εκπομπής φάνηκε ότι δεν είχαν δει προηγουμένως την συνέντευξη του θύματος, ενώ η τραγική διαχείριση της συνέντευξης εκ μέρους τους προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις διότι απέδειξαν την ανεπάρκειά τους να χειριστούν ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Σχετικά Άρθρα