“Νταής” τής Αργυρούπολης: “Τής έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπο” – Συγκλονιστική μαρτυρία

 “Νταής” τής Αργυρούπολης: “Τής έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπο” – Συγκλονιστική μαρτυρία

Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον “νταή” της Αργυρούπολης που οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Όπως αποκάλυψε συγγενής μιας εκ των πρώην συντρόφων του 46χρονου μιλώντας στο Mega, η κοπέλα που τώρα ζει στην Ολλανδία, είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του.

Γιατί το rapid test βγαίνει αρνητικό και το PCR θετικό – Η εξήγηση Μαγιορκίνη

«Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα και είχε και δύο μαχαιριές. Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της. Το περιστατικό είχε γίνει πριν από 4 χρόνια σε μεγάλη πόλη της επαρχίας. Η κοπέλα τότε παρά τα τραύματά της κατάφερε να ξεφύγει. Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες αυτός την έψαχνε. Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα», είπε χαρακτηριστικά. 

«Την κράταγε σε μια καρέκλα, την έδερνε και έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπό της» πρόσθεσε. «Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω».

Σχετικά Άρθρα