Νέα καταγγελία: Ανήλικη κατά παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

 Νέα καταγγελία: Ανήλικη κατά παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση

Μήνυση εναντίον παίκτη ριάλιτι για σεξουαλική παρενόχληση κατέθεσε 16χρονη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή «Tlive», το γεγονός έλαβε χώρα στις αρχές Δεκεμβρίου του περασμένου χρόνου.

“Νεύρα”… για Κύρτσο, σκεπτικισμός για Μπογδάνο – Γιατί το Μαξίμου δεν κόβει τον γόρδιο δεσμό για τις πολιτικές εξελίξεις στη δεξιά πολυκατοικία

Η 16χρονη μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο, όταν ο παίκτης ριάλιτι την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και απλώνοντας τα χέρια του τη θώπευσε στους γλουτούς.Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ανήλικη, της ζήτησε να πάει στο σπίτι του, προκειμένου «να της κάνει μασάζ».

Όπως αναφέρει η 16χρονη κοπέλα, ξέφυγε από τα χέρια του, έτρεξε στο σπίτι της και την επόμενη μέρα πήγε μαζί με τον πατέρα της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και υπέβαλαν μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Ο διαγωνιζόμενος σε δημοφιλές ριάλιτι κλήθηκε τηλεφωνικά να παραστεί στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελίας, χωρίς ωστόσο να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του.

Τι δηλώνει η δικηγόρος της 16χρονης

Η δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού, είπε στον Alpha πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης και σε θωπείες στους γλουτούς. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις, που αφορούσαν στην τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε».

Η ίδια υπογράμμισε ότι «όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο καταφύγιό της, που είναι το σπίτι της και το επόμενο πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Η δεύτερη μεγάλη κατάκτηση της 16χρονης είναι ότι κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, δηλαδή κατήγγειλε αμέσως το συμβάν».

Σύμφωνα με την δικηγόρο, τα όσα καταγγέλλει η 16χρονη συνέβησαν κάποιες ημέρες πριν ο εν λόγω άνδρας μπει στο ριάλιτι.