Σάλος με ανάρτηση της Χρηστίδου για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

 Σάλος με ανάρτηση της Χρηστίδου για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου μετά από την απάντησή της σε tweet follower της με αφορμή την καταγγελία βιασμού της 24χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη.

Όταν μία χρήστρια του Twitter έγραψε «το θέμα δεν είναι Σισσυ μου «τα κορίτσια να μην να πηγαίνουν σε πάρτυ». Το θέμα είναι τα αγόρια να σταματήσουν να ναρκώνουν και να βιάζουν», η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε:

Μυστήριο: Από πού προέρχεται ο περίεργος ήχος στην Πολίχνη; (vid)

«Πάρτυ δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φιλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε».

Οι αντιδράσεις στη συγκεκριμένη ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, ήταν γεμάτες οργή.

https://twitter.com/pennypvol1582/status/1482636357881286657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1482636357881286657%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.real.gr%2Fkoinonia%2Farthro%2Fsynexizetai_o_salos_apo_tin_anartisi_tis_sissys_xristidou_gia_ton_biasmo_sti_thessaloniki-802227%2F

Η παρουσιάστρια μετά τον σάλο αντιδράσεων έσπευσε με νέες αναρτήσεις να «διορθώσει» όσα προείπε, ενώ μέσω βίντεο που έχει αναρτήσει στο Instagram αναφέρει ότι το είπε για να προσέχουν, επειδή ειναι ενεργό το κύκλωμα ακόμα και δεν έχει εξαρθωθεί, τονίζοντας πως δεν κάνει victim blaming.

«Είμαι με το μέρος των θυμάτων, με το μέρος των κοριτσιών, δεν θεωρώ ότι φέρουν  καμία ευθύνη, παρ’ όλα αυτά θεωρώ δημοσιογραφική υποχρέωση να ενημερώσουμε τον κόσμο για τέτοιου είδους παγίδες για να μην υπάρξει κανένα άλλο θύμα ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων.