Τροχαίο Μονογυιού: Τα αναπάντητα ερωτήματα και οι ομοιότητες με δυστύχημα Madclip

 Τροχαίο Μονογυιού: Τα αναπάντητα ερωτήματα και οι ομοιότητες με δυστύχημα Madclip

Ερωτήματα παραμένουν γύρω από το τραγικό δυστύχημα στην Παραλιακή με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, ενώ οι Αρχές έχουν σχηματίσει την εικόνα πως δεν εμπλέκεται κάποιος εξωτερικός παράγοντας, όπως πχ. κάποιος πεζός, άλλο όχημα ή κάποιο ζώο, με την κατάθεση της τραυματίας συζύγου να είναι αυτή που αναμένεται να δώσει απαντήσεις γύρω από τα αίτια του τροχαίου.

  • Τι ακριβώς έγινε και πως η Ferrari έφτασε σε αυτό το σημείο.
  • Τι συνέβη με τα συστήματα ασφαλείας της Ferrari;
  • Γιατί τυλίχθηκε τόσο γρήγορα στις φλόγες;
  • Γιατί από τη δεξιά λωρίδα να μπει διαγώνια αριστερά;
  • Γιατί δεν άφησε ίχνη εκτροπής ή τριβής στο οδόστρωμα;

Στο μικροσκόπιο των αρχών είναι τα τελευταία λεπτά πριν τη σύγκρουση.

Ο Εμπειρογνώμονας Τροχαίων Ατυχημάτων-Δυστυχημάτων Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι δεν υπάρχουν ούτε ίχνη φρεναρίσματος, ούτε πλαγίας ολίσθησης. Παράλληλα, σημείωσε ότι υπάρχουν ομοιότητες με το δυστύχημα του Madclip που συνέβη λίγο πιο κάτω στον ίδιο δρόμο.

Η Τροχαία έχει στα χέρια της υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνει την εκτροπή του οχήματος και εξετάζεται εάν στη στροφή ο επιχειρηματίας επιτάχυνε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω στο δέντρο.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της Πέμπτης ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε μόλις παραλάβει το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία και έκανε την πρώτη του βόλτα με αυτήν, μαζί με τη σύζυγό του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο μοντέλο, με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας να υποστηρίζει ότι από μηχανικής άποψης ήταν σε άριστη κατάσταση. Το αυτοκίνητο ήταν προγραμματισμένο να παραδοθεί λίγα 24ωρα αργότερα, ωστόσο έφθασε στα χέρια του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας νωρίτερα και εκείνος ενημέρωσε σχετικά τον Τζώρτζη Μονογυιό.