Bild: Μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε από την προπόνηση ο Τζόκοβιτς

 Bild: Μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε από την προπόνηση ο Τζόκοβιτς

Το θρίλερ με τον Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται…

Η Bild γράφει απόψε ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν ο Σέρβος μπορεί να παραμείνει στην Μελβούρνη, ενώ αναφέρεται στην κλήρωση του Australian Open που έγινε με καθυστέρηση χωρίς να υπάρχει κάποια δικαιολογία.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό στοιχείο του ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τζόκοβιτς μόλις 30 λεπτά μετά από την έναρξή της και αποχώρησε παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει το γήπεδο για δυο ώρες.

CDC: Το άγνωστο σύμπτωμα που δείχνει ότι έχεις Όμικρον

Στο κορτ δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι (τούς επετράπη να δουν την προπόνηση μόνο για 15 λεπτά), όμως λέγεται ότι ο γυμναστής του, Μάρκο Πανίτσι πήγε κοντά του το κινητό του και προφανώς του έδειξε ένα μήνυμα. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι δημοσιεύματα ή πληροφορίες των Αυστραλών ότι ετοιμάζονται να τον απελάσουν….

Λίγο αργότερα ο Τζόκοβιτς μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε…

Δεν είναι σαφές πού εξαφανίστηκε ο Τζόκοβιτς, αναφέρει η Bild, ενώ αναφέρεται στην υπόθεση του μοριακού τεστ που εμφάνισε στους Αυστραλούς και στις πληροφορίες ότι ενώ δήλωσε πως νόσησε στις 16 Δεκεμβρίου η βάση δεδομένων στην Σερβία τοποθετεί το PCR στις 26 Δεκεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι για να πάει στην Μελβούρνη παραβίασε την καραντίνα του. «Βέβαιη απάτη»γράφουν οι Γερμανοί….

Σχετικά Άρθρα