“Ξέρω ότι ο άντρας σου είναι μαζί με άνδρα τώρα” – Άγνωστος σόκαρε την Μπριζίτ Μακρόν

 “Ξέρω ότι ο άντρας σου είναι μαζί με άνδρα τώρα” – Άγνωστος σόκαρε την Μπριζίτ Μακρόν

Ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει το σοκ που πέρασε η Μπριζίτ Μακρόν, όταν κάποτε έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που την «ενημέρωνε» ότι ο σύζυγός της και νυν Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, βρισκόταν παρέα με έναν «γκέι εραστή».

Το ντοκιμαντέρ που φέρνει στο φως αυτή την «καυτή» αποκάλυψη λέγεται «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών» και συντονίζεται από τον γνωστό Γάλλο πολιτικό σχολιαστή Νικολά Πριζέ.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της Μπριζίτ Μακρόν με τους λασπολόγους που διέδιδαν στο διαδίκτυο ότι η ίδια είχε γεννηθεί άντρας- κάτι που την έκανε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της-, το ντοκιμαντέρ έφερε στην επιφάνεια ένα παρόμοιας φύσης περιστατικό, που φέρεται να αναστάτωσε τη Γαλλίδα Πρώτη Κυρία.

Όπως υποστηρίζει ο Πριζέ, κάποιος είχε καταφέρει να βρει τον αριθμό του τηλεφώνου της Μπριζίτ Μακρόν και να την καλέσει, λέγοντάς της: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι αυτή τη στιγμή με έναν άντρα».

Ο Γάλλος γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, μέλος του κόμματος του Μακρόν, επιβεβαίωσε ότι οι ισχυρισμοί του ντοκιμαντέρ είναι αληθείς. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Μπριζίτ Μακρόν είχε πει σε φίλους της, μετά το περιστατικό: «Συνειδητοποιούν τι τόλμησαν να πούνε; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα προχωρήσω παρακάτω».

Σχετικά Άρθρα