Ενόργανη: Με συναίνεση των καταγγελλόντων η δημοσιοποίηση των ονομάτων για το μεγάλο σκάνδαλο της σεξουαλικής παρενόχλησης

 Ενόργανη: Με συναίνεση των καταγγελλόντων η δημοσιοποίηση των ονομάτων για το μεγάλο σκάνδαλο της σεξουαλικής παρενόχλησης

Για όσα γράφονται και λέγονται περί “απαράδεκτης” και “πρωτοφανούς” κίνησης να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των 26 καταγγελλόντων στο ΔΤ του Υφυπουργείου Αθλητισμού, κοινοποιήθηκε δήλωση του Αλέξανδρου Αδαμίδη, πληρεξούσιου δικηγόρου των καταγγελλόντων στη Γυμναστική.

Αφορμή ήταν σχόλια στα social media για την ανακοίνωση των ονομάτων των καταγγελλόντων που θεωρήθηκε προσβλητική εναντίον τους. Παρότι, όπως αποκαλύπτεται, ότι είχαν συναινέσει σε αυτό.

“Θεωρώ άκρως αποπροσανατολιστική τη συζήτηση και τα σχόλια σχετικά με την αναφορά των ονομάτων των καταγγελλόντων στο Δελτίο Τύπου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η οποία έλαβε χώρα κατόπιν σχετικού αιτήματος και δικής μου συναίνεσης, ως πληρεξούσιου δικηγόρου, καθόσον συμπεριλαμβάνονται όλα τα παιδιά που έχουν υπογράψει επωνύμως τόσο την αρχική ομαδική καταγγελία του Απριλίου όσο και τις ατομικές καταγγελίες.

Έγινε δε με το σκεπτικό, αφενός ότι καταδεικνύεται ο αθλητικός όγκος των καταγγελλόντων (τόσο σε αριθμό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο) και αφετέρου, διότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα!

Η ουσία είναι ότι επιτέλους ξεκίνησε η πειθαρχική δίωξη των καταγγελλόμενων, με την πρόσφατη πρωτοβουλία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη, η οποία ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει την αφετηρία και όχι την κατάληξη της προσπάθειάς μας.

Το θάρρος των παιδιών της Γυμναστικής αποτελεί ΣΙΝΙΑΛΟ ΕΛΠΙΔΑΣ και χρέος όλων μας η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Οι συγκλονιστικές καταγγελίες των αθλητών

Σχετικά Άρθρα