Δωρεάν rapid test σε Χολαργό και Μέγαρα από Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ

 Δωρεάν rapid test σε Χολαργό και Μέγαρα από Περιφέρεια Αττικής και  ΙΣΑ

Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίνονται καθημερινά στη Δράση της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο  πλαίσιο  της οποίας διενεργούνται δωρεάν rapid tests σε όσους το επιθυμούν. Τα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες ελέγχους στην Πετρούπολη (Πλατεία Ηρώ), σε Γηροκομεία της Αττικής και στο Κορωπί.

Την ερχόμενη εβδομάδα, τα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του ΙΣΑ μεταβαίνουν στα εξής σημεία:

  • Τη Δευτέρα 10/01/22 στον Δήμο Παπάγου- Χολαργού, (Πλατεία Φανερωμένης, Χολαργός)
  • Την Τρίτη 11/01/22 στον Δήμο Μεγαρέων, (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Μεγάρων).  

Συντονιστής της Δράσης είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, ενώ τους ελέγχους επιβλέπει ο κ. Γιώργος Στεφανάκος Συντονιστής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ.

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST. Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2021 (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / EUROKINISSI)

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών καταχωρούνται στη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ και οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι σύμφωνες με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του. Για τη διενέργεια του ελέγχου δεν απαιτείται ραντεβού, παρά μόνον η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.

Σχετικά Άρθρα