Ο πατέρας του Τζόκοβιτς στους Σέρβους: “Τον κρατούν αιχμάλωτο, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μια μάχη για όλους μας”

 Ο πατέρας του Τζόκοβιτς στους Σέρβους: “Τον κρατούν αιχμάλωτο, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μια μάχη για όλους μας”

Την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, ο πατέρας του Σέρβου τενίστα καλεί τους συμπατριώτες του να βγουν στους δρόμους….

Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, τον κρατούν αιχμάλωτο εδώ και πολλές ώρες” δήλωσε στο Sputnik ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς και πρόσθεσε πως: “Δεν είναι μια μάχη για τον Νόβακ αυτή, είναι μία μάχη για την ελευθερία του κόσμου! Είναι μία μάχη για όλο τον κόσμο. Αν δεν τον απελευθερώσουν μέσα στην επόμενη μισή ώρα, ετοιμαστείτε να κατέβουμε στους δρόμους. Είναι μία μάχη για όλους μας“.

Αγνώριστη η πλατεία Κολωνακίου – Κόπηκαν όλα τα δέντρα – Καταγγελία από την Ανοιχτή Πόλη (εικόνες)

Την ίδια ώρα, λέγεται πως οι αρχές της Αυστραλίας ενδιαφέρονται μονάχα για να λύσουν το ζήτημα με τον απόλυτα νόμιμο τρόπο, ωστόσο μέσα της χώρας εξηγούν πως όσο περνούν οι ώρες, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να επιτραπεί στον Νόβακ Τζόκοβιτς η είσοδος και κατ’ επέκταση η συμμετοχή του στο Australian Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κρατείται στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης σε απομόνωση και χωρίς κινητό τηλέφωνο και όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο υπουργός εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή της Αυστραλίας, Ντάνιελ Έμερι, στη χώρα για να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση.

«Η κυβέρνηση της χώρας απαιτεί να αφεθεί αμέσως ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, κάτι που ζήτησε και ο πρέσβης της Σερβίας που επικοινώνησε μαζί του με τον παίκτη να έχει λάβει όλα τα μέτρα» ανέφερε ο υπουργός σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Σχετικά Άρθρα