Χαϊκάλης : “Σαράντα χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια που έκαναν κουτσομπολιό;”

 Χαϊκάλης : “Σαράντα χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια που έκαναν κουτσομπολιό;”

Επίθεση κατά πάντων από τον Παύλο Χαϊκάλη μετά την αναστολή των παραστάσεων Νικοτιτανικός στην Κύπρο.

Αρχικά, εξαπέλυσε πυρά στις πρωινές εκπομπές, οι οποίες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «επί ενάμιση μήνα τον κυνηγούν, επειδή θέλει να δουλέψει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον καβγά που είχε με τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού: «Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμιση μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα». 

Πρωτοχρονιάτικη… ψυχρολουσία για χιλιάδες συνταξιούχους – Πετσοκόβονται οι συντάξεις χηρείας με εγκύκλιο Τσακλόγλου

Aπευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε».

O Παύλος Χαικάλης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες: «Η μία είναι 36 ετών και η άλλη δεν είναι ποινικό αδίκημα. Βγήκαν δύο κοπέλες στα κανάλια και μετά πήγαν στο σωματείο. Είναι φτιαγμένες οι καταγελίες, υπάρχουν καταθέσεις κοριτσιών που με υπερασπίζονται. Παρερμηνεύτηκα όταν βγήκα στις εκπομπές, ήταν λαϊκό δικαστήριο. Η Χρύσλα μου είπε αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύομαι μια θέση εργασίας. Όταν εγώ ερωτεύομαι δεν υπάρχει ηθικό θέμα. Το ανήθικο ποιο είναι;» αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Βγήκαν δύο κορίτσια και έκαναν δύο κουτσομπολιά. 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Η Ελένη Φιλίνη είναι άρρωστη με τη μέση της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι στο νοσοκομείο, έχουμε δύο κρούσματα κορωνοϊού αλλά για όλα φταίει ο Χαϊκάλης. Πήγα στην Κύπρο γιατί είχα ανάγκη από δουλειά».

Σχετικά Άρθρα