Αποκαλύψεις-σοκ για το γηροκομείο στην Πάτρα

 Αποκαλύψεις-σοκ για το γηροκομείο στην Πάτρα

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα από την τραγωδία σε ιδιωτικό γηροκομείο της πόλης, όπου 11 τρόφιμοι έχασαν τη ζωή τους, καθώς η δομή χτυπήθηκε από κοροναϊό το Νοέμβριο.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ του tempo24.news, συγγενείς θυμάτων καταγγέλλουν ότι από τις 23 Νοεμβρίου ως τις 26 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί συνολικά 21 θάνατοι, οι τρεις από αυτούς μέσα στη δομή.

Αστυνομικός μοίραζε κλήσεις χωρίς μάσκα στην Πάτρα

Παρά το γεγονός πως τα κρούσματα σε τροφίμους και εργαζόμενους είναι κοντά στα 60 δεν έχει εξακριβωθεί εάν όλοι οι θάνατοι οφείλονται στον κορονοϊό.

Συγγενείς ηλικιωμένων, πάντως, καταγγέλλουν στο πατρινό μέσω ότι υπήρχαν συντονισμένες ενέργειες εντός του γηροκομείου ώστε να πειστούν οι ηλικιωμένοι να μην εμβολιαστούν, ενώ μέλη της διοίκησής του φέρονται να δηλώνουν αρνητές του εμβολίου.

Άλλη καταγγελία, εξάλλου, αναφέρει ότι μέχρι και πριν από μερικές ημέρες δεν εφαρμοζόταν κανένα μέτρο προστασίας κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Σημειώνεται ότι θα την κατάσταση στο γηροκομείο έχει παρέμβει η δικαιοσύνη με την εισαγγελέα να έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα.

Σχετικά Άρθρα