TV LIFE: Ποιοι… “σφάχτηκαν” τη χρονιά που φεύγει – Κόντρες on camera (vid)

 TV LIFE: Ποιοι… “σφάχτηκαν” τη χρονιά που φεύγει – Κόντρες on camera (vid)

Τις τηλεοπτικές κόντρες, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», κρατά αυτή με τον Γιώργο Τσαλίκη και το ζεύγος Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα. Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και ενώ κυκλοφορούσαν φήμες για νέες μνηστήρες, ο τραγουδιστής έσπευσε ν’ ανακοινώσει μπροστά στις κάμερες πως θα είναι ο νέος παρουσιαστής του Big Brother. Κάτι που το κανάλι διέψευσε.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε επίσημα ό,τι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα αναλαμβάνουν το Big Brother. Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε αιχμηρή ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας τους δύο παρουσιαστές «ευσυγκίνητο ζευγάρι». Ήρθε μετά η εμφάνιση του Γκουντάρα και της Κάκκαβα στο «Πρωινό» που έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

«Επειδή έχω ακούσει πολλές ηλιθιότητες το τελευταίο διάστημα, είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι απλά δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ και δεν θα το έκανα γιατί δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσω έχω βοηθήσει και έχω πάρει παιδιά στη δουλειά με χαρά κι όχι μόνο σε αυτή τη δουλειά. Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Δεν ξέρω».

Και πρόσθεσε η Ναταλί Κάκκαβα:

«Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Με βίντεο στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε κατά των δύο παρουσιαστών του ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω τι να πω πραγματικά ντροπή σας. Λυπάμαι τόσο πολύ που λέτε πράγματα τόσο κατάπτυστα και μηνύσιμα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά δεν θα φοβόμαστε να μιλήσουμε, θα λέμε την αλήθεια μας και εσείς ας μας βγάζετε τρελούς, γιατί έτσι σας συμφέρει. Λυπάμαι δεν είμαστε τρελοί, είμαστε αληθινοί».

Μία κόντρα που έμεινε, ωστόσο, χωρίς απάντηση εκδηλώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο popaganda.gr, ο δημοφιλής σεναριογράφος έκανε έμμεση αναφορά στον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας πως: «Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική».

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απέφυγε ν’ απαντήσει, ενώ μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η δήλωσή του, ο Γιώργος Καπουτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας πως «Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχο να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω».

Στην εκπομπή «Studio 4» που βρέθηκε καλεσμένος, ο ηθοποιός και σεναριογράφος έδωσε την καταλυτική απάντηση. «Δεν έχω προσωπικό με κανένα, δεν μου έχει κάνει απολύτως τίποτα αυτός ο άνθρωπος. Θα ήταν ψέμα να πω κάτι τέτοιο. Το ότι μπορεί να στενοχώρησε κάποιον δικό μου, μπορεί να έγινε, αλλά μετά τα βρήκανε, τα έλυσαν και είναι πλέον αγαπημένοι».

Σε μία παλιά πληγή που κρατά περίπου οκτώ χρόνια, επέστρεψε η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αννίτα Πάνια στο OPEN. Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε στην επεισοδιακή συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ τις απέδωσε ευθύνες για την απόλυσή της από τον Alpha, δύο βδομάδες μετά τον θάνατο του αδελφού της.

  • «Αφού με απέλυσαν, δεν μπήκαν στον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Όταν μετά από 25 χρόνια καριέρας και φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, σε απολύουν δύο εβδομάδες μετά από τον θάνατο του αδερφού σου… Γύρισα από την κηδεία και κάναμε πρεμιέρα. Ήθελαν το πρόγραμμα, που είχαμε εκείνη την στιγμή, να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με την μία, θέλει πολλή δουλειά» δήλωσε.

Η αρκετά προσωπική αναφορά της Ζήνας Κουτσελίνη, ωστόσο, έμεινε αναπάντητη μέχρι τώρα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που απέφυγε οποιαδήποτε τοποθέτηση στο θέμα. «Δεν είμαι θυμωμένη, είμαι ειλικρινής με εμένα. Της έκανα σεμινάρια και 3 και 4 και 5 ώρες πώς να στηθεί στην κάμερα. Αν δεν με έδιωξε εκείνη, γιατί τόσα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο; Αγάπη έχω για την Κωνσταντίνα. Δεν έχω κακές αναμνήσεις, ξέρεις τι έχω; Αγάπη, αυτό θα κρατήσεις από μένα γι’ αυτό το πλάσμα».

Μία αναζωπύρωση σημειώθηκε μέσα στο 2021 στο μέτωπο μεταξύ Βίκυς Καγιά και Ηλιάνας Παπαγεωργίου, σχεδόν δύο χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας τους από το GNTM. Σχολιάζοντας τις αλλαγές στο ριάλιτι μοντέλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε πως από το ριάλιτι μόδας δεν λείπει κανένας από το παρελθόν, υπονοώντας -ίσως- και τη Βίκυ Καγιά.

Αργότερα, με συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το μελαχρινό μοντέλο έδωσε νέες απαντήσεις για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ζούμε σε μία μικρή χώρα και δουλεύουμε σε έναν μικρό χώρο. Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε. Άντεχα και περισσότερο στο GNTM, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά. Όταν με ενοχλεί κάποιος, θέλω να το λέω στον ίδιο. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, δεν είχα ποτέ το περιθώριο γενικά».

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά κλήθηκε ν’ απαντήσει και να δώσει τη δική της εκδοχή.

«Ποιοι είναι οι όλοι που ξέρουν την αλήθεια; Είναι κουραστικό γιατί προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ρωτήστε την ίδια. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν ανταλλάξαμε κακή κουβέντα, δεν υπήρξε ποτέ άσχημο κλίμα, δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά. Πληγώθηκε ποιος; Από μένα; Δεν είχα ποτέ κάποια τέτοια εντύπωση ότι την πείραξε κάτι γιατί είχαμε μια συνεργασία άρτια δύο χρόνια. Με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεν της το σήκωσα; Όποτε θέλει ας πάρει, εννοείται. Προσπάθησε ποτέ να μου μιλήσει και δεν της σήκωσα το τηλέφωνο; Μου φαίνεται περίεργο το “δεν είχε το περιθώριο να μου μιλήσει”. Ήμασταν δίπλα δίπλα δύο χρόνια. Ποιο περιθώριο χρειάζεται για να μιλήσει κάποιος σε κάποιον; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάγαμε για όλα τα άλλα, κάναμε την πλάκα του αιώνα, ήμασταν στα ταξίδια μέρες ολόκληρες μαζί και δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για ποιο λόγο; Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει μόνο η ίδια». Με καθυστέρηση σχεδόν δύο χρόνων, οι δύο γυναίκες έκαναν ανακωχή.

Μία κόντρα που θυμίζει περισσότερο πείσματα μεταξύ φίλων ξεδιπλώθηκε από την αρχή της σεζόν ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη. Τελικά γιατί δεν πάει στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», αφού έχει δεχτεί πρόσκληση; Όλα ξεκίνησαν όταν η Ηλιάκη άφησε να εννοηθεί ότι δεν βλέπει την εκπομπή του ΣΚΑΪ, καθώς εκείνη την ώρα θηλάζει, ενώ η απάντηση του Νίκου ήταν άμεση:

«Μου έχει λείψει η Μαρία, αλλά δεν έρχεται».

Από τη μεριά της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε κι άλλες παραμέτρους της μεταξύ τους σχέση στον αέρα του «Τι λες Τώρα». «Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Επίσης, δε θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”».

Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε με χιούμορ από τον αέρα της εκπομπής του.

«Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή;»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μελέτη, η Μαρία Ηλιάκη ξεκαθάρισε πως η επικοινωνία της με τον Μουτσινά δεν έχει αποκατασταθεί.

«Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει. Με καλεί στην εκπομπή, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε.

Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω» και ο παρουσιαστής απάντησε στην Αννίτα Πάνια:

«Δεν έχω μανούρα με την Μαρία Ηλιάκη. Με τη Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πρέπει να την πάρω τηλέφωνο, είναι “γκομενικό” αυτό που έχει γίνει τώρα».

Σχετικά Άρθρα