Ματς φωτιά στην Premier League και φινάλε πρώτου γύρου στην Euroleague με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

 Ματς φωτιά στην Premier League και φινάλε πρώτου γύρου στην Euroleague με πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής της Premier League, καθώς και για τα ματς Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού στην Euroleague.

Με δυνατές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η χρονιά στην Premier League. Η 20η αγωνιστική περιλαμβάνει αμφίρροπα παιχνίδια, με τον αγώνα της Λέστερ απέναντι στην Λίβερπουλ να ξεχωρίζει. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Νόριτς, η Σαουθάμπτον την Τότεναμ και η Γουότφορντ την Γουέστ Χαμ.

Επίσης, για την τελευταία στροφή του 1ου γύρου της Euroleague, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί την Πέμπτη την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Για όλους τους αγώνες το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου της Premier League, η αναμέτρηση της Λέστερ με την Λίβερπουλ (22:00) τραβάει τα βλέμματα.

Η Λίβερπουλ, που δεν αγωνίστηκε στην Boxing Day προ ημερών, καθώς η αναμέτρησή της με τη Λιντς αναβλήθηκε, δοκιμάζεται στο “King Power Stadium” απέναντι στην μαχητική Λέστερ.

Η ομάδα του Ρότζερς κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ηττήθηκε με 6-3. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ θέλει να κλείσει τον 1ο γύρο με μια ακόμα νίκη, έτσι ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κόρνερ και γκολ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα  για την αναμέτρηση της Λέστερ με την Λίβερπουλ, μεταξύ άλλων για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Διαφορά πόντων, σύνολο πόντων, ασίστ, φάουλ και τρίποντα

Να αποχαιρετήσει το 2021 με μια ακόμα νίκη θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Πέμπτη την Ζαλγκίρις. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια της Euroleague, μεταξύ των οποίων το ημίχρονο/τελικό, το νικητή αγώνα & συνολικούς πόντους, τη διαφορά πόντων, το νικητή της 2ης περιόδου, το σύνολο πόντων ημιχρόνου μονά/ζυγά, τις συνολικές ασίστ του γηπεδούχου, τα εύστοχα τρίποντα του φιλοξενούμενου, τα συνολικά φάουλ, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα και πολλές αγορές χάντικαπ.

Σχετικά Άρθρα