Προφυλάκιση Παναγιωτόπουλου: Πολύ πιθανή μετά την απολογία του στον ανακριτή – Δεν πείθουν οι απαντήσεις του

 Προφυλάκιση Παναγιωτόπουλου: Πολύ πιθανή μετά την απολογία του στον ανακριτή – Δεν πείθουν οι απαντήσεις του

Στον ανακριτή σήμερα, Δευτέρα (27/12) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος από την περασμένη Παρασκευή (24/12), με τον εισαγγελέα να του έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο μίας εκ των γυναικών που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, Απόστολο Λύτρα, «η ποινή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 χρόνια», ενώ αναφορικά με την απολογία του παρουσιαστή τόνισε ότι «αν κριθεί ύποπτος φυγής, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

«Εισαγγελέας και ανακριτής τη Δευτέρα θα αποφανθούν για το ενδεχόμενο προσωρινής του κράτησης βάσει δύο παραγόντων: Εάν κριθεί ότι σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής», σημείωσε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις φαίνεται πως δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, «έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα», τόνισε προσθέτοντας ότι «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί».

«Έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, κ. Δακούρας.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος στον ανακριτή την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.