Αντετοκούνμπο: “Απόλαυσα το διάστημα που έμεινα εκτός λόγω κοροναϊού”

 Αντετοκούνμπο: “Απόλαυσα το διάστημα που έμεινα εκτός λόγω κοροναϊού”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδύασε την επιστροφή στα παρκέ μετά την περιπέτεια με τον κοροναϊό με νίκη με 117-113  κόντρα στους Σέλτικς.

Ο “Greek Freak” κλήθηκε να σχολιάσει το διάστημα που βρισκόταν εκτός δράσης και η απάντησή του ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής. “Ένιωσα ότι χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα 7-8 ημερών. Πνευματικά και σωματικά” δήλωσε αρχικά ο Γιάννης, για να προσθέσει με απόλυτη ειλικρίνεια:

“Απόλαυσα κάθε στιγμή, δεν θα πω ψέματα. Μετά από μερικές ημέρες μπορούσα να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, είδαμε ταινίες, απολαύσαμε τα Χριστούγεννα. Κοιτώντας το θέμα εγωιστικά, χρειαζόμουν αυτό το διάλειμμα αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τους συμπαίκτες σου να παλεύουν σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μαζί τους”.

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για Μόσιαλο και Χωμενίδη: “Η εκκλησία δεν θα δεχθεί διακωμώδηση της πίστης”

Σχετικά με το αν αισθάνθηκε κάτι πριν βγει θετικός στον κορονοϊό και πώς ένιωθε σωματικά τότε, ο Γιάννης τόνισε: “Ένιωθα καλά, επέστρεψα στο Μιλγουόκι και βρέθηκα θετικός. Μπήκα στο πρωτόκολλο στο σπίτι μου. Ήμουν κυρίως στο υπόγειο, έβλεπα ταινίες, έτρωγα σνακς και έπινα πολλά υγρά.

Ήταν δύσκολα, ήταν δύσκολα. Το να βλέπω την ομάδα να παίζει, ένιωθα ότι δεν βοηθάω. Πρέπει όμως να είσαι ασφαλής. Ένιωσα καλύτερα όμως, βγήκα αρνητικός και επέστρεψα. Βρέθηκα στο παρκέ για 2 ημέρες για να βρω ρυθμό και να φύγει η σκουριά, έτρεξα και επέστρεψα. Μου έλειψε το μπάσκετ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα”.

Σχετικά Άρθρα