Τζανακόπουλος – Μπακογιάννης: Eιρωνείες με Μπάντεν Μπάντεν και Μαξίμου για την 17λεπτη εκδήλωση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ύψους 200.000 ευρώ

 Τζανακόπουλος – Μπακογιάννης: Eιρωνείες με Μπάντεν Μπάντεν και Μαξίμου για την 17λεπτη εκδήλωση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ύψους 200.000 ευρώ

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μέσω ανάρτησης στα social media εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Κώστα Μπακογιάννη όσον αφορά στη 17λεπτη εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον Σάκη Ρουβά που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων με κόστος πάνω από 200.000.

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. ‘Αντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε. Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους “μίζερους πληβείους” που τον έψεξαν για τη διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε», έγραψε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε στην ανάρτηση Τζανακόπουλου, αναφέροντας:

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν άφησε την απάντηση Μπακογιάννη να πέσει κάτω, αναρτώντας, στη συνέχεια, μία συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για παντεσπάνι.

«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι», έγραψε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.