H Κέιτ Μίντλετον θύμισε στους Βρετανούς την Νταϊάνα – Η εκδήλωση με το πιάνο

 H Κέιτ Μίντλετον θύμισε στους Βρετανούς την Νταϊάνα – Η εκδήλωση με το πιάνο

Μόλις χθες προβλήθηκε στην Βρετανία η εκδήλωση που είχε διοργανώσει η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει όσους προσέφεραν στις κοινότητές τους τα χρόνια που πέρασαν και είχε λάβει χώρα στις 8 Δεκεμβρίου.

Την έκπληξη σε όλη τη βραδιά έκανε η Δούκισσα του Cambridge, η οποία συνόδευσε τον Σκωτσέζο τραγουδιστή, Tom Walker, στο τραγούδι του με το πιάνο.

«Χωρίς αμφιβολία ήταν μια εμπειρία ζωής. Δεν είναι εύκολο να καθίσεις στο πιάνο και να παίξεις μαζί με μουσικούς που δεν έχεις ξανασυνεργαστεί, μπροστά σε πλήθος κόσμου και σε κάμερες, αλλά εκείνη τα κατάφερε πολύ καλά», είπε ο τραγουδιστής για την εμφάνιση της Δούκισσας.

«Είναι πολύ δοτικός και ευγενικός άνθρωπος. Μας ευχαρίστησε όλους έναν έναν. Ήταν μια τρελή ημέρα για εμένα. Να είμαι σε έναν τόσο επιβλητικό χώρο και να παίζω μουσική με τη Δούκισσα. Σίγουρα δεν θα το ξεχάσω γρήγορα», συμπλήρωσε.

Κυρανάκης εναντίον Μόσιαλου: Προσβάλει την πίστη μας, δείχνει τον χαρακτήρα του

το Twitter πήρε φωτιά από τα κολακευτικά σχόλια που εκθειάζαν το ταλέντο της…

H εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον  θύμισε σε πολλούς Βρετανούς την βραδιά την οποία  η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε για τον πρίγκιπα Κάρολο την δεκαετία του 1980. 

Με την διαφορά πως εκείνη η κίνηση της Νταϊάνα ήταν η αφορμή για έναν ακόμη καβγά του ζεύγους, σε αντίθεση με την περφόρμανς της Kate που χειροκροτήθηκε από όλη την βασιλική οικογένεια.

Οι χρήστες στο Twitter είδαν πολλές ομοιότητες και δεν σταμάτησαν να την αποθεώνουν.

Σχετικά Άρθρα