Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δυο νέα βίντεο έστειλαν στον Λύτρα

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δυο νέα βίντεο έστειλαν στον Λύτρα

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της δεύτερης κοπέλας που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έκανε μια νέα αποκάλυψη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου» ανέφερε ο χαρακτηριστικά.

Υποχρεωτική η μάσκα τύπου ΚΝ-95 σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (σ.σ. Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά της κοπέλας είναι ξεκάθαρα. Φαίνεται το πρόσωπό της» συνέχισε ο κ. Λύτρας.

Ο εισαγγελέας το μεσημέρι της Πέμπτης (23.12.2021) άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κρατητήριο και η κατάθεσή του στον Ανακριτή αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα.

Σχετικά Άρθρα