Τσιόδρας: Τι απάντησε για την μελέτη που έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα (vid)

 Τσιόδρας: Τι απάντησε για την μελέτη που έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα (vid)

Στην εκδήλωση του ΕΚΠΑ για την πανδημία, παραβρέθηκε ο Σωτηρης Τσιόδρας κι άλλοι επιστήμονες και απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού Μεταξύ των ερωτήσεων ήταν και για τη μελέτη που έκανε με τον Θόδωρο Λύτρα για τις ΜΕΘ.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής , οι οποίοι απαντούν και σε επιστημονικές ερωτήσεις σχετικά με τη νόσο, την πρόληψη και την θεραπεία της.

Βασική ιδέα ότι πρέπει να γίνει η τρίτη δόση του εμβολίου, να εμβολιαστούν τα παιδιά άνω των 5 ετών, ότι η μετάλλαξη Όμικρον έχει διαφορές από τη Δέλτα και την Άλφα σε διάφορα επίπεδα που ακόμα ελέγχονται.

Η ερώτηση που δέχτηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενόχλησε τον καθηγητή, που δεν θέλησε να απαντήσει για τη μελέτη, καθώς η εκδήλωση του ΕΚΠΑ, την οποία συντόνιζε, ήταν επιστημονική.

«Σε ποιον άνθρωπο συγκεκριμένα δόθηκε η μελέτη» ήταν η ερώτηση, με τον Σωτήρη Τσιόδρα να την… κόβει πριν καν ολοκληρωθεί! «Σας παρακαλώ πολύ, εδώ είναι επιστημονικό φόρουμ», είπε ενοχλημένος ο καθηγητής.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος επέμεινε και τον ρώτησε πως αισθάνεται με όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό. «Η ερώτηση αυτή δεν είναι επιστημονική. Η απάντησή μου δόθηκε την περασμένη Πέμπτη με δήλωση».

Δείτε από το 1:49

Σχετικά Άρθρα