Αγία Βαρβάρα: “Νοίκιασαν” ζευγάρι για να κάνουν το εμβόλιο στη θέση τους – Με 25 ευρώ

 Αγία Βαρβάρα: “Νοίκιασαν” ζευγάρι  για να κάνουν το εμβόλιο στη θέση τους – Με 25 ευρώ

Ζευγάρι είναι τελικά και όχι ένας άντρας, αυτοί που πήγαν χθες το απόγευμα στο Λοιμωδών της Αγίας Βαρβάρας να εμβολιαστούν στην θέση…άλλων και μάλιστα με αμοιβή.

Η υπόθεση ξετυλίχτηκε χθες το απόγευμα όταν ένας άντρας και μια γυναίκα πήγαν στο νοσοκομείο για να κάνουν το εμβόλιο και έδωσαν τα στοιχεία τους.

Το προσωπικό του νοσοκομείου αντιλήφθηκε από τις κινήσεις τους ότι κάτι δεν πήγαινε καλά….

Οι δύο τους έδωσαν τα στοιχεία τους στους υπαλλήλους του νοσοκομείου προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο.

KAΠΑ Research και έκθεση Τσιόδρα ανατρέπουν τις εκτιμήσεις – Αναθερμαίνονται τα σενάρια για κάλπες

Ο άντρας μπέρδευε τα προσωπικά του στοιχεία και η γυναίκα έδειχνε πολύ μεγαλύτερη από την ταυτότητα της 28χρονης που έδειξε όταν της ζητήθηκε.

Μια υπάλληλος ζήτησε από τον άντρα, το κινητό τηλέφωνο και το ΑΜΚΑ του και υποψιασμένη πήρε τηλέφωνο στο κινητό που της έδωσε. Όμως το τηλέφωνο αλλά κάποιος άλλος, ο οποίος μάλιστα, μόλις του είπε η υπάλληλος ότι τηλεφωνεί από το εμβολιαστικό κέντρο για το εμβόλιο, το έκλεισε….

Το προσωπικό του νοσοκομείου ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η γυναίκα το ‘σκασε, αλλά ο άστεγος εγκλωβίστηκε και συνελήφθη.

Όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο newsit.gr η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Φωτεινή Βρύνα για τον άστεγο «Είχε έρθει με όλα τα στοιχεία του άλλου άντρα, αλλά δεν ήταν φυσιολογικός. Εμείς όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε στο νοσοκομείο, κάνουμε πάντα τσεκάρισμα των στοιχείων. Εκείνος έδειχνε ότι δεν ήξερε κάποια πράγματα που τον ρωτούσαν οι συνάδελφοι, τα μπέρδευε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται είναι άστεγοι και τοξικομανείς, οι οποίοι για 25 ευρώ κάνουν αυτή την «δουλειά».

Η υπόθεση πλαστοπροσωπίας φαίνεται να ξεκίνησε στην πλατεία Ομονοίας.

Ένας άνδρας Ρομά φέρεται να προσέγγισε έναν άστεγο, τοξικοεξαρτημένο και να του πρότεινε για 25 ευρώ να κάνει το εμβόλιο στη θέση συγγενικού του προσώπου.

Ο 46χρονος άστεγος συμφώνησε, πήγε στο νοσοκομείο, παριστάνοντας το άλλο άτομο. Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν το 100. Μάλιστα μετά το περιστατικό, ο Υπουργός Υγείας αμέσως επικοινώνησε προσωπικά με τους υπαλλήλους του Νοσοκομείου και τους συνεχάρη για τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξαν.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Βαρβάρας.

Σχετικά Άρθρα