Τραγωδία στο Καματερό: Δύο ανήλικοι νεκροί από φωτιά σε σπίτι

 Τραγωδία στο Καματερό: Δύο ανήλικοι νεκροί από φωτιά σε σπίτι

Δύο αγοράκια, ηλικίας 12 και 13 ετών, εντοπίστηκαν νεκρά από τους άνδρες της Πυροσβεστική, ενώ το μικρό τους αδελφάκι μόλις τριών ετών, διακομίσθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο. 

Στο δώμα, όπου έμενε η πολύτεκνη οικογένεια, την ώρα της φωτιάς βρίσκονταν τέσσερα από τα δώδεκα παιδιά, ενώ την Πυροσβεστική ενημέρωσαν γείτονες της οικογένειας.

Οι γονείς των παιδιών δεν ήταν στο σπίτι καθώς η μητέρα είχε πάει τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο και ο πατέρας βρισκόταν στην δουλειά. 

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά λίγο πριν τις 10:00 το πρωί και στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Δύο από τα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά, ενώ το μεγαλύτερο – που βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο – κατάφερε να βγει έξω έχοντας προλάβει να πάρει μαζί του μόνο το μικρό αδελφάκι του., ένα κοριτσάκι τριών ετών.

Οι πρώτες αποφάσεις Ανδρουλάκη – Εκτός ΚΙΝΑΛ όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπουργοποιήθηκαν επί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Οι στενοί συνεργάτες του

Οταν η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο βρήκε τον πατέρα της πολύτεκνης οικογένειας να εκλιπαρεί για βοήθεια και να φωνάζει «τα παιδιά μου είναι μέσα».

Τα παιδιά που είχαν μείνει στο σπίτι δεν είχαν πάει σχολείο γιατί ήταν αδιάθετα.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ξεκίνησε από την σόμπα που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν και πετάχτηκε μια φλόγα. 

Σχετικά Άρθρα