Ο εν διαστάσει σύζυγος και όχι η πεθερά σκότωσε την 55χρονη στη Θεσσαλονίκη

 Ο εν διαστάσει σύζυγος και όχι η πεθερά σκότωσε την 55χρονη στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη είναι η ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας 55χρονης γυναίκας που σημειώθηκε χθες Δευτέρα (13/12) σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης της δολοφονίας είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας και όχι η πεθερά της, όπως αρχικά είχε θεωρηθεί. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, πρόκειται για τη 17η γυναικοκτονία στην Ελλάδα από τις αρχές του χρόνου.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε μεταμφιεστεί, φτάνοντας στο ζαχαροπλαστείο, φορώντας παλτό, πιθανόν για να μπερδέψει όσους θα βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα η αστυνομία στη χθεσινή της ανακοίνωση ανέφερε πως γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης.

Η χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας για τη δολοφονία: «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Σχετικά Άρθρα