Ανδρουλάκης: Τον Μιχάλη Κατρίνη αναμένεται να προτείνει για “αντ’ αυτού” στη Βουλή- Τα πρόσωπα-κλειδιά στη Χαριλάου Τρικούπη

 Ανδρουλάκης: Τον Μιχάλη Κατρίνη αναμένεται να προτείνει για “αντ’  αυτού” στη Βουλή- Τα πρόσωπα-κλειδιά στη Χαριλάου Τρικούπη

Πιο κοντά στον Μιχάλη Κατρίνη φαίνεται πως βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη θέση του προέδρου της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ, θέση εξαιρετικά κρίσιμη ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό σε επίπεδο αρχηγών και δεδομένου ότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος δεν είναι κοινοβουλευτικός.

Υπήρξαν εισηγήσεις να προταθεί και ο Κώστας Σκανδαλίδης, αξιολογήθηκε, ωστόσο, πως δεν υπηρετεί το στίγμα της ανανέωσης που θέλει να δώσει ο νέος αρχηγός.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να συγκαλέσει αύριο την Κ.Ο και να καταθέσει την πρότασή του ώστε να ακολουθήσει η εκλογή του νέου προέδρου της Κ.Ο.

Ο Μιχάλης Κατρίνης είναι βουλευτής, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής. Τον Σεπτέμβριο του 2007 εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας και διετέλεσε γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής. Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στην ΠΑΣΠ και το 2002 εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Σε σημαντικό ρόλο θα τοποθετηθεί πιθανότατα και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Ανδρουλάκης σχεδόν από την πρώτη στιγμή.

Ποια θα είναι τα πρόσωπα-κλειδιά στο κόμμα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να προχωρήσει και σε αναδιοργάνωση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τους στενούς του συνεργάτες Α. Σπυρόπουλο και Στ. Ξεκαλάκη, θα έχει ρόλο και ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Ανδρέας Σπυρόπουλος

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Ανέλαβε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Νίκου Ανδρουλάκη, όπως έκανε και στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ το 2017, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης έχασε την προεδρία του κόμματος από την εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης
Ο Στέφανος Ξεκαλάκης  EUROKINISSI

Στέφανος Ξεκαλάκης

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης είναι πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Την περίοδο 2010 – 2011 διετέλεσε Γραμματέας του Τομέα Μαζικών Χώρων του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος. Φαίνεται να έχει κομβικό ρόλο στο επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος  EUROKINISSI

Πάρις Κουκουλόπουλος

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής. Διετέλεσε βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης το 2009. Ήταν ο πρώτος αιρετός πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και διατέλεσε ως ο μακροβιότερος σε θητεία δήμαρχος Κοζάνης από το 1991 ως το 2009.

Παναγιώτης Βλάχος

Ο Παναγιώτης Βλάχος είναι γραμματέας επικοινωνίας, μέλος της κεντρικής Επιτροπής και ένας εκ των συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής. Μετά την παραίτησή του από τη θέση αναπληρωτή γραμματέα Επικοινωνίας στη Χαριλάου Τρικούπη, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται εντονότερα. Κατά την προεκλογική περίοδο, μαζί με τον Βαγγέλη Τσόγκα, ανέλαβαν το κομμάτι της επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη.

Βαγγέλης Τσόγκας

Μαζί με τον Παναγιώτη Βλάχο, ο Βαγγέλης Τσόγκας, ανέλαβε την επικοινωνία του Νίκου Ανδρουλάκη. Ανέλαβε εκπρόσωπος του υποψηφίου στις συναντήσεις για τη διοργάνωση του debate.

Βασίλης Πανάγου

Ο Βασίλης Πανάγου έρχεται να συμπληρώσει το “τρίπτυχο” της επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη. Έχει αναλάβει το γραφείο Τύπου και τα social media.

Σχετικά Άρθρα