Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Όλοι γνώριζαν- Μια τραγωδία σε κοινή θέα

 Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Όλοι γνώριζαν- Μια τραγωδία σε κοινή θέα

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τ. συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

«Ήξερα, είχε έρθει πριν χρόνια μελανιασμένη. Και όταν τη ρωτούσα ”τι είναι κόρη μου;”, μου έλεγε ότι χτύπησε στην πόρτα ή κάπου αλλού», ανέφερε η μητέρα της 29χρονης στο Mega.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της 29χρονης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο Mega, είπε πως «δεν την άφηνε να μας δει, δεν την άφηνε να έρθει σε εμάς. Και δεν ξέρω γιατί».

Ο 30χρονος Ρομ που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

Αστυνομία.

Όπως αναφέρει το voria.gr, κατα την ίδια πηγή, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την 29χρονη. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της, την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορέψει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από voria.gr, news247.gr, e-evros.gr

Σχετικά Άρθρα