Δήμαρχος Πύδνας για την Πιερία: “Εχω πληροφορίες που κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση”

 Δήμαρχος Πύδνας για την Πιερία: “Εχω πληροφορίες που κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση”

Αγανάκτηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Πιερία το περιστατικό που συνέβη σε Γυμνάσιο, όταν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» φόρεσαν χειροπέδες στον διευθυντή και τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο δήμαρχος Πύδνας –Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας μιλώντας στον RealFm 97,8 και περιέγραψε το συμβάν λέγοντας τα εξής:

«Το πρωί με ειδοποίησαν ότι υπήρχε ένα περιστατικό στο Γυμνάσιο, πήγα κατευθείαν στο  σημείο και από καθηγητές που βρίσκονταν εκεί αλλά και από γονείς μαθητών που είχαν πάει τα παιδιά τους στο σχολείο πληροφορήθηκα ότι κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» απήγαγαν τον διευθυντή του Γυμνασίου. Συγκεκριμένα του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για άγνωστη μέχρι εκείνη τη στιγμή κατεύθυνση. Στη συνέχεια πήρε κάποιος τηλέφωνο και είπε ότι τον πήγαν στο ΑΤ Πύδνας – Κολινδρού. Οι αστυνομικοί τον πήγαν στο Κέντρο Υγείας».

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το επεισόδιο στην Πιερία: “Δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές”

Όπως είπε ο δήμαρχος, «καταλαβαίνετε την ψυχολογία ενός ανθρώπου που τον αρπάζουν κάποιοι, τον βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και αρχικά δεν γνωρίζει πού θα τον οδηγήσουν».

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν κάποιοι εξ αυτών που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» είναι γνωστοί στην περιοχή, ο κ. Μανώλας απάντησε ότι «από αυτούς που είδα εγώ στο Αστυνομικό Τμήμα – περίπου 10 άτομα συνολικά – 2-3 άτομα είναι από την περιοχή και οι άλλοι  εντελώς άγνωστοι. Μην φανταστείτε ότι υπάρχει κανένα μεγάλο κύμα αντιεμβολιαστών στην περιοχή».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «θα πρέπει αυτό το παραμυθάκι να τελειώσει. Πρέπει να γίνει κάτι, όχι σήμερα αλλά… χθες…».

Ο κ. Μανώλας υποστήριξε ότι «μεταξύ αυτών που «απήγαγαν» τον διευθυντή, αυτοί που ξέρω εγώ, είναι ευυπόληπτοι κατά τ’ άλλα πολίτες. Δεν είναι περιθωριακά άτομα».

Ο δήμαρχος είπε ότι τα συγκεκριμένα άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό προσήχθησαν, ενώ τόνισε ότι «έχω κάποιες πληροφορίες που κάνουν ακόμη χειρότερη την κατάσταση, αλλά επειδή δεν προέρχονται από τον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου δεν θα πω κάτι τώρα. Πρέπει να μιλήσω με τον ίδιο».

Σχετικά Άρθρα