Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησαν δύο αδέλφια με καραμπίνα

 Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησαν δύο αδέλφια με καραμπίνα

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Νέο Ηράκλειο, με δύο νεκρά αδέλφια. Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η διπλή αυτοκτονία.

Οι αρχές εξετάζουν δύο βασικά σενάρια για τα αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που βρέθηκαν νεκρά σε διαμέρισμα: Το ένα σενάριο είναι να αυτοκτόνησαν και το δεύτερο ο ένας να σκότωσε τον άλλο και έπειτα να αυτοκτόνησε. Στο σημείο της τραγωδίας κατά τις ίδιες πηγές βρέθηκε μια καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το επικρατέστερο σενάριο είναι η διπλή αυτοκτονία με όπλο.

Στο σημείο έσπευσετο εγκληματολογικό της ΕΛ.ΑΣ., ιατροδικαστής καθώς κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τις σορούς των δύο θυμάτων.

Ο αδελφός τους μόλις άκουσε τον πυροβολισμό έτρεξε στο σημείο. Στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία και φέρεται να είπε ότι τα θύματα είχαν πάρει βαρέως τον θάνατο της μητέρας τους από καρκίνο και είχαν κατάθλιψη.

Οι κινήσεις αυτές του 35χρονου και της 30χρονης, κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι είχαν αποφασίσει από κοινού να βάλουν τέλος στη ζωή τους, σχεδίασαν το πώς θα προχωρήσουν σε αυτή την πράξη και την υλοποίησαν.

Σχετικά Άρθρα