Νέο Ηράκλειο: Ιατροδικαστής και γραφολόγος θα ρίξουν φως στην οικογενειακή τραγωδία

 Νέο Ηράκλειο: Ιατροδικαστής και γραφολόγος θα ρίξουν φως στην οικογενειακή τραγωδία

Αυτοκτόνησαν και οι δύο διαδοχικά ή το ένα θύμα πυροβόλησε το άλλο και κατόπιν έβαλε τέλος στη ζωή του;

Αυτά είναι τα κρίσιμα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι άντρες του ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Νέο Ηράκλειο το πρωί της Τρίτης, αφού πρώτα δώσει το πόρισμά του στις αρχές ο ιατροδικαστής.

Ένα ακόμη μυστήριο που σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να λύσουν οι αρχές είναι δύο σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη τα σημειώματα βρίσκονται στην ασφάλεια, όπου έχει κληθεί ειδικός γραφολόγος να τα εξετάσει και να αποφανθεί αν τα έγραψε η 29χρονη ή ο 34χρονος αδερφός της.
Σε αυτά τα αδέρφια εκφράζουν την επιθυμία τους να αυτοκτονήσουν.

Εν τω μεταξύ στην υπόθεση σημειώθηκε ανατροπή, καθώς όπως προέκυψε από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τελικά ήταν η γυναίκα που πυροβόλησε τον αδερφό της με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση, ως εκ τούτου δεν είναι αυτός που πυροβόλησε πρώτος.

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους.

Σχετικά Άρθρα