Ικαρία: Η ζαχαροπλάστρια που από το “Λουκουμαδόσπιτο” έγινε αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο – “Έκρηξη” από τον Πορτοσάλτε

 Ικαρία: Η ζαχαροπλάστρια που από το “Λουκουμαδόσπιτο” έγινε αναπληρώτρια  διοικήτρια στο νοσοκομείο – “Έκρηξη” από τον Πορτοσάλτε

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της Ανεζινιώς Σταμούλη στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν-Κ.Υ. Ικαρίας.

Η κ. Σταμούλη, που ευχαρίστησε δημόσια για την τοποθέτησή της τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και καρδιολόγο, Χριστόδουλο Στεφανάδη, είναι ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου “Λουκουμαδόσπιτο” στη Σάμο. Έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι ανέλαβε νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας.

Τρίτη δόση: Τι έδειξε μελέτη του ΕΚΠΑ για τα αντισώματα

Η ίδια γράφει:

Με τις ευχές και την αγάπη όλων των φίλων και συνεργατών, τις ευχές των γονιών μου και τη στήριξη της οικογένειάς μου ορκίστηκα σήμερα αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ Ικαρίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθηγητή καρδιολογίας και βουλευτή νομού Σάμου κύριο Christodoulos Stefanadis για την εμπιστοσύνη που δείχνει δεύτερη φορά στο πρόσωπό μου.

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στους συμπολίτες μου αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου.

Η ορκωμοσία της έγινε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στο γραφείο διοικητή Νοσοκομείου Σάμου και τελέσθηκε από τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό.

Στη σελίδα της στο facebook η ζαχαροπλάστης δηλώνει ιδιοκτήτρια του “Λουκουμαδόσπιτου” ενώ ως αντικείμενο των σπουδών της αναφέρει την Πολιτιστική Πολιτική Και Ανάπτυξη στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Open University of Cyprus) και ως Μεταπτυχιακό τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

ανεζινιώ σταμούλη

Το γεγονός προκάλεσε ακόμη και την έκρηξη του Άρη Πορτοσάλτε ο οποίος καυτηρίασε την στάση της κυβέρνησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την κυβέρνηση για την τοποθέτηση της κυρίας ζαχαροπλάστη, της κυρίας που έχει το μαγαζί «Λουκουμαδόσπιτο» στην ικαρία και τοποθετήθηκε διοικήτρια στο νοσοκομείο Ικαρίας. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, μπράβο. Τα συγχαρίκια όπως διαβάζω στη στήλη της Καθημερινής, δεν πήγαν στον υπουργό υγείας, κ. Πλεύρη, αλλά στον χριστόδουλο στεφανάδη, τοπικό βουλευτή της ΝΔ, θυμίζω και το μπαλκόνι πέρυσι που πήγε να πέσει, παρουσία και του πρωθυπουργού, από τον κόσμο εννοώ να πέσει.

Γι’ αυτό συγχαίρω θερμά την κυβέρνηση. Από τον κ. Πλεύρη περιμένω να σταματήσει τη φάμπρικα, δεν ξέρω αν έχει τα προσόντα, αν με το «Λουκουμαδόσπιτο» μπορεί να διοικήσει το νοσοκομείο, θερμά συγχαρητήρια. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, έκανε σωστή επιλογή! Αυτή η φάμπρικα όπου το κόμμα διορίζει διοικητές νοσοκομείων πρέπει να σταματήσει, διότι δεν ταιριάζει και η εποχή! Όταν έχεις μια κατάσταση δύσκολη να αντιμετωπίσεις, και τα νοσοκομεία πρέπει να πάρουν άλλη μορφή πια, θέλεις έναν άνθρωπο που να ξέρει να διοικήσει το νοσοκομείο».

Σχετικά Άρθρα