Βρετανοί θέλουν να γυρίσουν ταινία για την Καρολάιν – Τι απάντησε ο Αναγνωστόπουλος

 Βρετανοί θέλουν να γυρίσουν ταινία για την Καρολάιν – Τι απάντησε ο Αναγνωστόπουλος

Παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε τον δικηγόρο του 33χρονου συζυγοκτόνου, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με το enikos.gr.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός παραγωγός ζήτησε να μάθει πληροφορίες για την σχέση του ζευγαριού, τα προβλήματα στον γάμο τους και κυρίως λεπτομέρειες για τη δολοφονία, δηλαδή για το σκηνικό της φρίκης που στήθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και τη δήθεν αιματηρή ληστεία που σκηνοθέτησε ο πιλότος.

Γερμανία: Ένας στρατηγός στη μάχη της πανδημίας- Ο Σολτς ακολουθεί το πορτογαλικό μοντέλο- Ποιός θα είναι επικεφαλής της νέας ομάδας κρούσης

Ο τηλεοπτικός παραγωγός είπε στον δικηγόρο ότι η εταιρεία του δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα χρησιμοποιούσε το υλικό για σειρά λίγων επεισοδίων, ταινία ή για ντοκιμαντέρ. Ζήτησε μάλιστα να μιλήσει στην τηλεοπτική παραγωγή και ο ίδιος ο καθ’ ομολογία δολοφόνος. Όπως ενημέρωσε, ήταν απαραίτητη η εγγραφή παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων με την υπογραφή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα φυσικά.

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης απάντησε αρνητικά αλλά δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει τον πελάτη του και θα μεταφέρει την απάντηση του. Ο κος. Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο enikos.gr επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επαφή με τον παραγωγό λέγοντας: “Πράγματι επικοινώνησε μαζί μου αγγλική εταιρεία και ζήτησε την εκχώρηση και συναίνεση εκ μέρους του εντολέα μου για την υπόθεση. Η απάντηση ήταν αρνητική ως έπρεπε”.

Τι απάντησε ο πιλότος

Στην επόμενη συνάντηση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού, ο δικηγόρος του ενημέρωσε τον καθ’ ομολόγια δολοφόνο για το ενδιαφέρον του Βρετανού τηλεοπτικού παραγωγού. Ο πιλότος αρνήθηκε αμέσως λέγοντας: “Όχι Αλέξανδρε δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Ομολόγησα τη δολοφονία και τελειώνει εκεί”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr ενδιαφέρον για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχουν δείξει τόσο το BBC όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

Παραγωγοί του Channel 4 μάλιστα, έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της, ζητώντας να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν στη σχέση και τον γάμο της με τον σύζυγό της.

Ανάλογο αίτημα υπήρξε και προς τον πρώην Υπουργό Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να μιλήσει για τις έρευνες της Αστυνομίας και την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα