Για κοροϊδία και αντιφάσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας κατηγορεί την κυβέρνηση ο Ηλιόπουλος

 Για κοροϊδία και αντιφάσεις στην αντιμετώπιση της πανδημίας κατηγορεί την κυβέρνηση ο  Ηλιόπουλος

Για «κοροϊδία και αντιφάσεις στην διαχείριση της πανδημίας», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου.

«Θυμίζουμε στον κ. Οικονόμου ότι όταν ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε την κοροϊδία των voucher για τους νέους, δεν το έκανε για να τους σώσει από τις ΜΕΘ, άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ευτυχώς δεν νοσούν βαριά, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να «εξαγοράσει» την οργή τους μετά τη δημοσκοπική του κατρακύλα, αφού επί έναν χρόνο τους είχε στοχοποιήσει για την πανδημία και τους είχε ξυλοκοπήσει στις πλατείες», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Εκ του αποτελέσματος δε, φάνηκε πως η κοροϊδία απέτυχε. Του θυμίζουμε επίσης, πως σε αντίθεση με τότε, η χώρα πλέον θρηνεί 100 ανθρώπους τη μέρα εξαιτίας της αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη να πείσει τους πολίτες -και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους που διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο- να εμβολιαστούν, εξαιτίας της επιλογής του να μην στηρίξει το ΕΣΥ και να μην λάβει ουσιαστικά μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας».

Κλείνοντας αναφέρει: «Τέλος, αν θέλει να βρει ποιος φάσκει και ποιος αντιφάσκει, ας αναζητήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο, που πριν δέκα μέρες ανακοινώνοντας μέτρα έλεγε ότι η υποχρεωτικότητα θα αποτύχει και σήμερα όχι μόνο την υιοθετεί, αλλά το κάνει και με χαράτσι 100 ευρώ το μήνα στη σύνταξη των ηλικιωμένων, που στην πλειοψηφία τους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα».

Σχετικά Άρθρα