Απατεώνες υπόσχονται κρεβάτι σε ΜΕΘ – Ζήτησαν 3.500 ευρώ από σύζυγο ασθενή

 Απατεώνες υπόσχονται κρεβάτι σε ΜΕΘ – Ζήτησαν 3.500 ευρώ από σύζυγο ασθενή

Την κατάσταση με τον κοροναϊό στα νοσοκομεία σπεύδουν να εκμεταλλευτούν απατεώνες όπως προκύπτει από μια καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτήν, μία άγνωστη γυναίκα κάλεσε τη σύζυγο ασθενούς με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και της ζήτησε 3.500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει και να της βρει κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Γενετική προδιάθεση βαριάς νόσησης από Covid – Μαγιορκινης στο libre: Υπάρχουν οικογένειες που έχουν ξεκληριστεί

«Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε μία κυρία κάλεσε την σύζυγο του ασθενούς και της είπε ότι για να μπει στη ΜΕΘ πρέπει να μεσολαβήσει η ίδια, να του κάνει τραχειοτομή και ζητούσε 3.500 ευρώ», ανέφερε στο Thestival ο διοικητής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κατσάκας.

Όπως διευκρίνισε δεν υπάρχει στο νοσοκομείο νοσηλεύτρια ή γιατρός με το όνομα που αναφέρεται στην καταγγελία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα αντίστοιχο περιστατικό έγινε και στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και άγνωστοι κατάφεραν και πήραν 3.5000 ευρώ από συγγενείς.

Για κύκλωμα έκανε λόγο ο διοικητής του νοσοκομείου.

«Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό και τον φόβο των συγγενών» ανέφερε ο ίδιος προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει τον Εισαγγελέα ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση

Σχετικά Άρθρα