Απίστευτη δήλωση Παπαδημητρίου: “Ψευδοπρόβλημα” οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ- “Έτσι κρίνουν οι γιατροί”

 Απίστευτη δήλωση Παπαδημητρίου: “Ψευδοπρόβλημα” οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ- “Έτσι κρίνουν οι γιατροί”

Προκλητική διατύπωση από τον βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστήριξε ότι γίνονται διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ γιατί “έτσι κρίνουν οι γιατροί”, την ώρα που τα νοσοκομεία ασφυκτιούν.

Τα λόγια του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σε τηλεοπτική παρουσία του το βράδυ της Τρίτης (23/11) είναι παραπάνω από ενδεικτικά, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στο ίσως χειρότερο σκέλος της πανδημίας τους τελευταίους μήνες.

Ο δε κ. Παπαδημητρίου, φαίνεται πως κρίνει πως οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ, οι ελλείψεις και οι καθυστερήσεις, είναι… “Ψευδοπροβλήματα”.

Πήγατε και ανακαλύψατε ένα ψευδοπρόβλημα, ότι κάποιοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ. Έτσι κρίνουν οι γιατροί κύριε Καλαματιανέ, εγώ είμαι δημοσιογράφος και βουλευτής, δεν θα πάω να κάνω τη δουλειά του γιατρού”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ για να συνεχίσει. “Δε χρειάζονται όλοι να πάνε στη ΜΕΘ και πολλοί διασωληνώνονται εκτός. Προσβάλλει τους γιατρούς αυτό που λέτε”, απάντησε συγκεκριμένα στη κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για το ζήτημα των ελλείψεων στο ΕΣΥ, αναδεικνύοντας τον κυβερνητικό χειρισμό επί του θέματος, με αποποίηση ευθυνών.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά και με απόλυτο κυνισμό, αφήνοντας άναυδους τους συνομιλητές του. “Γνωρίζετε πως κάποιος μπαίνει στη ΜΕΘ όταν έχει χάσει κάθε ελπίδα, σαν να τον παραδίδει στον Θεό και πριν τον παραδώσει, τον βάζει στη ΜΕΘ”.

Συνέχισε τέλος πως “βεβαίως και υπάρχουν ορισμένα νοσοκομεία που δεν έχουν ΜΕΘ τη μία μέρα ή την επόμενη”, κατηγορώντας ωστόσο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανό για λαϊκισμό και “μαρκετίστικα ευρήματα”.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα