Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική – Ποιες περιοχές πλήττονται

 Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση στην Αττική – Ποιες περιοχές πλήττονται

Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης καταγράφονται σε πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου. Ήδη από τη Δευτέρα το βράδυ επελαύνει το κύμα κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας, ενώ και απόψε συνεχίστηκαν οι νεροποντές με πιο ισχυρή ένταση.

Η κυκλοφορία, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, έχει διακοπεί στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού, όπως και στην Πετρου Ράλλη, από την οδό Αγ.Άννης, στο ρεύμα προς λεωφόρο Κηφισού.

Διακόπηκε η κυκλοφορία και στον παράδρομο τςη Λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιώς, από το ύψος της λεωφόρου Γ.Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, συγκέντρωση υδάτων και προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρούνται στην Αθηνών-Κορίνθου, στην Πειραιώς στο ύψος του Μοσχάτου, όπως και μετά την Ιερά Οδό.

Καθυστερήσεις καταγράφηκαν το βράδυ και στον Κηφισό.

Η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών.

Οι περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο μέχρι στιγμής είναι το Μοσχάτο, η Καλλιθέα και ο Ταύρος, απ’ όπου η Πυροσβεστική έχει δεχτεί τουλάχιστον 70 κλήσεις, μέχρι λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ.

Σχετικά Άρθρα