Καταγγελίες για παράνομα “γυμναστήρια” σε ταράτσες και αποθήκες

 Καταγγελίες για παράνομα “γυμναστήρια” σε ταράτσες και αποθήκες

Τέλος τα γυμναστήρια για τους ανεμβολίαστους πολίτες, όπως προβλέπεται από τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παράνομα “γυμναστήρια” σε πολλές περιφέρειες της χώρας.

Όπως είπε ο κ. Γιάννης Γκόβας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, πρόκειται για αυτοσχέδιους χώρους που λειτουργούν παράνομα ως γυμναστήρια. “Άλλα είναι διαμερίσματα, άλλα είναι αποθήκες” ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως μαζεύονται ακόμη και σε ταράτσες. “Σε σπίτια μαζεύονται δυο – τρεις μαζί, ο γυμναστής στοιχίζει 25 με 40 ευρώ και το μοιράζονται, πάει ρεφενέ” σημείωσε.

Ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε βάρος του δικηγόρου αρνητή

Ο ίδιος εκτιμά πως αυτό θα συνεχιστεί για πολλές ημέρες καθώς το μέτρο τέθηκε σε ισχύ πολύ άμεσα από την ημέρα που ανακοινώθηκε και έτσι ακόμη και αυτοί που θα θελήσουν να πάνε να εμβολιαστούν δεν θα προλάβουν να έχουν στα χέρια τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορέσουν να ξαναμπούν στο γυμναστήριο. “Εκ των πραγμάτων μένουν εκτός για μεγάλο διάστημα και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πάνε στα παράνομα” δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων τονίζοντας ότο εκτός από το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού τίθεται κυρίως ζήτημα υγείας.

Σχετικά Άρθρα