ΣΥΡΙΖΑ: “Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με Σκέρτσο ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί δεν μεταδίδουν τον ιό;”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με Σκέρτσο ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί δεν μεταδίδουν τον ιό;”

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία διερωτάται αν ο πρωθυπουργός συμφωνεί με την δήλωση Σκέρτσου ότι οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί δεν μεταδίιδουν τον κορωναϊό, στον απόηχο των δηλώσεων του υπουργού Επικρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απανωτές διορθώσεις Σκέρτσου μετά την πρωτοφανή δήλωση ότι δεν υπάρχει μελέτη ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό (vid)

Ο στενότερος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος, χθες μετά την πρόταση του κ. Τσίπρα για αυστηρότερα μέτρα στους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, μας ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται γιατί «δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό για να επιβάλλεται να εμβολιαστούν, ώστε να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους». 

Μετά τις εκκλησίες και με την αστυνομία η κυβέρνηση ομολογεί πως διαχειρίζεται την πανδημία με μοναδικό κριτήριο μην δυσαρεστήσει την εκλογική της πελατεία. 

Όσο ο κ. Μητσοτάκης δεν αποδοκιμάζει τη δήλωση Σκέρτσου και δεν λαμβάνει μέτρα για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους και επιβάλλουν πρόστιμα σε ανεμβολίαστους πολίτες, τόσο θα επιβεβαιώνει πόσο επικίνδυνος είναι για τη δημόσια υγεία. Την ώρα που όλοι μετράμε νεκρούς αυτός συνεχίζει να μετράει ψηφοφόρους.

Σχετικά Άρθρα