She’s gone: Τα ρούχα της Ελένης Τοπαλούδη σε διεθνή έκθεση – Λύγισε η μητέρα της

 She’s gone: Τα ρούχα της Ελένης Τοπαλούδη σε διεθνή έκθεση  – Λύγισε η μητέρα της

Συγκλόνισε το πρωί η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με αφορμή την έκθεση «She’s gone» («Για ένα αδειανό πουκάμισο») για τη βία κατά των γυναικών στην οποία εκτίθενται και ρούχα δολοφονημένων γυναικών με ένα εξ αυτών να προέρχεται από την κόρη της που δολοφονήθηκε στην Ρόδο το 2018.

«Ήταν πολύ δύσκολη η θέση που βρεθήκαμε. Πίσω από κάθε ρούχο υπάρχει μια ιστορία. Τώρα υπάρχει μια κραυγή απόγνωσης, απογοήτευσης, δεν υπάρχει αύριο, δεν υπάρχει ελπίδα» είπε αρχικά στο ΟΡΕΝ η κυριά Τοπαλούδη με αφορμή την έκθεση που θα παρουσιαστεί στις 25 Νοεμβρίου στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Έρχονται αλλαγές στον τρόπο καταγραφής των θανάτων από κοροναϊό

«Εμείς είχαμε όλα τα όνειρα για το παιδί μας που ονειρευόταν. Ήθελε να κάνει ταξίδια να εργαστεί στο διπλωματικό σώμα. Μου την πήραν από την αγκαλιά μου» συνέχισε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Καμία φορά θυμώνω με τον εαυτό μου, γιατί να επιμείνω με τη γνώση γιατί μόνο αυτά τα εφόδια μπορούσα να της δώσω» συνέχισε η κυρία Τοπαλούδη προσθέτοντας συγκινημένη: «Υπερχρεωθήκαμε για να έχουμε δύο παιδιά και έμεινε στα καλά του καθουμένου ο Πέτρος μου μόνος του χωρίς καμία προστάτιδα. Η Ελένη παρακαλούσε επί 9,5 χρόνια «μαμά κάνε μου ένα παιδάκι»

Σχετικά Άρθρα