“Κόλαση” στο Ελληνικό με συμμορίες ανηλίκων – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο και έξι συλλήψεις

 “Κόλαση” στο Ελληνικό με συμμορίες ανηλίκων – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο και έξι συλλήψεις

Νέο άγριο επεισόδιο με συμμορίες ανηλίκων, στο Ελληνικό αυτή τη φορά. Δύο ομάδες ανηλίκων, σύμφωνα με την Αστυνομία από το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, «πλακώθηκαν» στο ξύλο με καδρόνια και λοστούς με αποτέλεσμα, δύο ανήλικοι να μεταφερθούν στο Ασκληπιείο Βούλας και έξι άτομα να συλληφθούν αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Οι υποθέσεις με την παραβατικότητα μαθητών σε σχολεία και πλατείες σε όλη την Ελλάδα, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με την Αστυνομία να σχηματίζει διαρκώς δικογραφίες με «άγουρους παραβάτες».

Πρόταση “βόμβα” από Αλιβιζάτο: Υποχρεωτικός εμβολιασμός παντού με κίνητρα αλλά και απολύσεις

Το τελευταίο άγριο και «ματωμένο» επεισόδιο σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 13:30 στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στο σημείο είχαν δώσει ραντεβού, πιθανότατα μέσω social media, δύο συμμορίες ανηλίκων από τις περιοχές Τερψιθέα Γλυφάδας και Σούρμενων Ελληνικού για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο. Η κάθε ομάδα απαρτιζόταν από περίπου 20 άτομα ηλικίας 14-17 ετών και χωρίς να χάσουν χρόνο άρχισαν να «παλεύουν» με καδρόνια και λοστούς.

Αποτέλεσμα αυτής της άγριας συμπλοκής δύο ανήλικοι να διακομισθούν αιμόφυρτοι στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ από αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο μετά από κλήσεις κατοίκων της περιοχής συνελήφθησαν έξι άτομα και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ελληνικού.

Σχετικά Άρθρα