Καταγγελία Κοτζιά: Ακύρωσαν ομιλία μου για την εξωτερική πολιτική με εντολή Τζανακόπουλου

 Καταγγελία Κοτζιά: Ακύρωσαν ομιλία μου για την εξωτερική πολιτική με εντολή Τζανακόπουλου

Κλείνουν ακόμα περισσότερο οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Κίνησης Πράττω του Νίκου Κοτζιά, καθώς όπως καταγγέλει με ανάρτησή του στα social media ο τελευταίος ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή ομιλία που επρόκειτο να κάνει στην Ηλιούπολη -προσκεκλημένος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης- με παρέμβαση του γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Πρόκειται για σοβαρή καταγγελία στην οποία πρέπει να υπάρξει απάντηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Τζανακόπουλου, καθώς ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρει πως υπήρξε ανάλογη παρέμβαση και για να ακυρωθεί συνεργασία με το Πράττω και άλλες δυνάμεις και στις εκλογές για τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Οι σχέσεις της Κουμουνδούρου με τον Νίκο Κοτζιά βρίσκονται σε “νεκρό σημείο” εδώ και αρκετό καιρό κάτι που φαίνεται και από τις αναφορές που γίνονται κατά καιρούς σε μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής που έτυχαν διαχείρισης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Κοτζιάς είχε ανοικτό μέτωπο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την εποχή, ακόμα, του σοβαρού επεισοδίου σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, το οποίο ανάγκασε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών να παραιτηθεί για πολιτικούς λόγους.

Η καταγγελία Κοτζιά, πάντως, επιβεβαιώνει πως το χάσμα είναι πλέον βαθύ.

Η ανάρτηση Κοτζιά

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα