Ιωάννα : Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί-Ο φόβος παραμένει

 Ιωάννα : Δεν έχουν βρεθεί οι συνεργοί-Ο φόβος παραμένει

Στο Live News του Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια ημέρα μετά την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα, για την δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει μετριαστεί ο φόβος της, αλλά δεν έχει εξαλειφθεί, καθώς υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες με τους συνεργούς που φαίνεται να είχε η Έφη Κακαράντζουλα- σύμφωνα με την αστυνομία και τη δικογραφία- ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να βγάλει τη μάσκα, αλλά ακόμα αργεί αυτή η μέρα. Τόνισε δε, πως πως την πρώτη μέρα που βγήκε με τη μάσκα για το πρώτο δικαστήριο, φοβόταν την αντίδραση του κόσμου.

Η Ιωάννα είπε, μετά την καταδίκη (15 χρόνια και 6 μήνες) της Κακαράντζουλα, πως «έκλεισε σημαντικός κύκλος» και συμπλήρωσε πως «νιώθω περισσότερο ανακούφιση», θέλοντας να επικεντρωθεί πλέον στους στόχους της.

Για τον φόβο που συνέχιζε να νιώθει για τη ζωή της, είπε «έχει μετριαστεί ο φόβος, αλλά δεν έχει φύγει, υπάρχουν εκκρεμότητες σχετικά με τους συνεργούς. Θέματα που μου έχουν πει από την αστυνομία και προκύπτουν από τη δικογραφία».

Για την πρώτη μέρα στο δικαστήριο, που συνάντησε και την κατηγορούμενη είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μέρα, η ταχυκαρδία και η ένταση πήραν πολλές ώρες», ενώ για το «αύριο», ανέφερε: «Τα στάδια αποκατάστασης είναι πολλά και πολλών ετών. Αναγκαστικά δεν μπορώ να πατήσω «pause», ότι έχει τελειώσει η αποκατάσταση.

Ταυτόχρονα θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα που κάνουμε όλοι μας. Να βρίσκω νέους τρόπους να τα κάνω. Να βγω μια βόλτα έξω, να πάω να ψωνίσω, όπως το έκανα πριν την επίθεση.

Τη μέρα που εμφανίστηκα με τη μάσκα στο δικαστήριο φοβόμουν πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είχε τύχει κάποιοι να με δουν και τους τρόμαζε προφανώς η εικόνα.
Πλέον μου είναι πιο εύκολο, λόγω της δημοσιότητας ο κόσμος όταν θα με δει, θα με πλαισιώσει με αγάπη, με σεβασμό και θα με κάνει να νιώσω όμορφα και φυσιολογικά.

Απλά ο κόσμος δεν είναι εκπαιδευμένος στο πως να συμπεριφέρεται σε ανθρώπους διαφορετικούς, όπως είμαι εγώ αυτή τη στιγμή. Να μην τους τρομάζει να τους προσεγγίζουμε με αγάπη και ευαισθησία».

Τέλος ανέφερε για το ότι η ίδια θα συνεχίζει τα χειρουργεία και η Έφη Κακαράντζουλα ενδεχομένως θα βγει και θα συνεχίσει τη ζωή της: «Όσον αφορά τη δικαίωση είναι ηθική. Σύμφωνα με τους γιατρούς θα κάνω πολλά χρόνια ακόμα».

Σχετικά Άρθρα