Σε αργία ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας

 Σε αργία ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας

Σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα τέθηκε ο 45χρονος εκπαιδευτικός στο Μοσχάτο, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε 12χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, «κινήθηκε άμεσα από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης».

Βαρθολομιό: Ξύπνησε από κώμα έπειτα από δύο μήνες

Ο 45χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της μαθήτριας στην Αστυνομία, η 12χρονη τούς είπε πως ο εκπαιδευτικός της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της. Η μαθήτρια υποστηρίζει πως ενώ είχε μείνει μόνη της στην τάξη του σχολείου της και ετοιμαζόταν να φύγει, την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο για να της κάνει μασάζ.

Ο ίδιος ο 45χρονος φέρεται να αρνείται το γεγονός.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έλαβε σήμερα αναβολή για την Τρίτη 2 Νοεμβρίου κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του κατηγορούμενου και το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο καθηγητής.

Σχετικά Άρθρα