Nations League: Το αήττητο σερί της Ιταλίας και η ρεβάνς της Ισπανίας

 Nations League: Το αήττητο σερί της Ιταλίας και η ρεβάνς της Ισπανίας

Τρεις μήνες μετά την αναμέτρησή τους στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Ιταλία και η Ισπανία διεκδικούν και πάλι απόψε (21:45) ένα εισιτήριο για τελικό.

Η ομάδα που θα επικρατήσει στο κλασικό μεσογειακό ντέρμπι θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Nations League. Τα 37 χιλιάδες εισιτήρια (50% της χωρητικότητας του «Σαν Σίρο») για τον σημερινό ημιτελικό έχουν εξαντληθεί και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι «καυτή» στο Τορίνο, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

Συμπλήρωσε 36 παιχνίδια χωρίς ήττα

Η Ιταλία απέκλεισε στα πέναλτι την Ισπανία στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στη συνέχεια πήρε το τρόπαιο, με τη νίκη της ξανά στα πέναλτι στον τελικό με την Αγγλία.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης συμπλήρωσε 36 παιχνίδια αήττητη και θέλει να διευρύνει το σερί της. «Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα χάσουμε, αλλά εμείς θέλουμε να μείνουμε αήττητοι έως τον Δεκέμβριο του 2022 που θα ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ο τεχνικός της «Σκουάντρα Ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος δεν θα έχει στον αποψινό ημιτελικό τους τραυματίες Τσίρο Ιμόμπιλε και Αντρέα Μπελότι.

Ο Λουίς Ενρίκε έχρισε φαβορί την Ιταλία

Η Ισπανία θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσει την Κυριακή το τρόπαιο του Nations League.

Ο τεχνικός της Λουίς Ενρίκε χαρακτήρισε ως φαβορί στον σημερινό ημιτελικό την Ιταλία, και τόνισε: «Η Ιταλία είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, άρα η καλύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή μοιάζει ανώτερη από εμάς, αλλά ποτέ δεν έχεις χάσει ένα παιχνίδι χωρίς να το παίξεις».

Η μέθοδος πρόκρισης και το σύνολο των κόρνερ

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα για τον ημιτελικό του Nations League, Ιταλία-Ισπανία.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι και αυτές για τη μέθοδο πρόκρισης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι),το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα πολλαπλά σκορ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκηςτο τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Σχετικά Άρθρα