Τσουμάνης: Θρίλερ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

 Τσουμάνης: Θρίλερ με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατου του ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη στην Καλαμαριά.

Τα ίχνη του Νίκου Τσουμάνη είχαν χαθεί από τη Δευτέρα, με τους οικείους του να δηλώνουν τελικά στην Αστυνομία την εξαφάνισή του.

Ο ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί στη μαρίνα της Νέας Κρήνης.

Pandora Papers: Σάλος με τους 283 Έλληνες στο Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε στο λαιμό του αυτοσχέδιο βρόχο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμαριάς, το εγκληματολογικό, η σήμανση και ο ιατροδικαστής, που εκτιμούν ότι ο θάνατος του προήλθε από πνιγμό. Διεξάγεται προανάκριση, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Τσουμάνης απεβίωσε από «ασφυκτικό θάνατο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος προήλθε από τη χρήση λουριών μίας χρήσης (tie wrap).

Δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο να είναι αυτοκτονία, ενώ δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα-γράμμα.

Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης, γνωστός από το πέρασμά του στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ και μικρότερων κατηγοριών με τις φανέλες του Αρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων (φέτος αγωνιζόταν στον Μακεδονικό).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr, τον ποδοσφαιριστή αναζητούσε από το απόγευμα της Δευτέρας (4/10/2021) η φίλη του, καθώς δεν κατάφερνε να μιλήσει μαζί του.

Ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος του metrosport.gr Χάρης Δημαράς, ο οποίος αποκάλυψε την είδηση, αναφέρει ότι ήξερε τον ποδοσφαιριστή και τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο έξω καρδιά.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, φέτος έπαιζε στην ομάδα του Μακεδονικού και εξ όσων είναι σε θέση να γνωρίζει ο ίδιος δεν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, άφησε ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, επικεφαλής του pressaris.gr και του Yellowradio, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε επρόκειτο για ένα καλό, για ένα «χρυσό» παιδί που έπαιξε στην ομάδα του Άρη για δύο περιόδους και που στην παρούσα φάση όμως, ενδεχομένως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα δεχόμενος μεγάλη πίεση από αυτά.

Μάλιστα το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή φέρεται να γνώριζε για τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Δείτε τι ανέφερε ο κ. Τότσικας:

Από ασφυξία ο θάνατός του, σύμφωνα με την ιατροδικαστή

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Ο 31 ετών ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tire up, στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Σχετικά Άρθρα