Συναυλία Πάριου: Πήγαν περίπατο τα μέτρα για τον κοροναϊό (vid)

 Συναυλία Πάριου: Πήγαν περίπατο τα μέτρα για τον κοροναϊό (vid)

Οι συναυλίες σε ανοιχτό χώρο δεν απαγορεύονται αρκεί να τηρούνται τα μέτρα για τον κοροναϊό κάτι που φαίνεται ότι δεν έγινε στην συναυλία του Γιάννη Πάριου, χθες βράδυ, στην Θεσσαλονίκη.

Όταν ο Γιάννης Πάριος άρχισε να ερμηνεύει αγαπημένα νησιώτικα τραγούδια, τα μέτρα πήγαν… περίπατο.

Το βίντεο του newsit.gr είναι αποκαλυπτικό.

ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ο Αρκουμανέας και ανάρτησε την επιστολή προς τον υπουργό στο facebook – Έγινε δεκτή από τον Πλεύρη

Ο κόσμος παρασυρόμενος απο τη μουσική, σηκώθηκε όρθιος, όλοι χόρευαν ο ένας δίπλα στον άλλο και έγιναν μία παρέα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρά τις παραινέσεις των υπευθύνων, βρέθηκαν κάτω απο τις κερκίδες και το….έριξαν στον χορό πιασμένοι χέρι χέρι.

Την ίδια ώρα έξω από τον συναυλιακό χώρο πραγματοποιήθηκε συμβολική συγκέντρωση των dj’s της πόλης, οι οποίοι διαμαρτύρονται ότι μένουν και πάλι άνεργοι λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων, την ώρα που συναυλίες πραγματοποιούνται κανονικά.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής πάντως, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε παράκληση στον κόσμο, σύμφωνα με την εφημερίδα  «Μακεδονία», να καθίσει στις θέσεις του, αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Η συναυλία έληξε πρόωρα όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Σχετικά Άρθρα