Θετική η Εβελίνα Νικόλιζα – Eίχε εμβολιαστεί

 Θετική η Εβελίνα Νικόλιζα – Eίχε εμβολιαστεί

Η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα και συνεργάτιδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!», έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι είναι θετική στον ιό και ευτυχώς δεν έχει έντονα συμπτώματα.

«Ρε παιδιά, τι κάνετε, πώς είστε; Μου έχετε λείψει, αλλά υπάρχει ένας σοβαρός λόγος που έγινε αυτό και εξαφανίστηκα λίγο. Παρόλο που και στο “Καλύτερα δε γίνεται!” και στο “Just Τhe Τwo Οf Us” τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας -αυτά που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ-, δυστυχώς κάπου εγώ άρπαξα τον Covid. Με βλέπετε λίγο να έχω αναθαρρήσει, γιατί βγήκα θετική τη Δευτέρα. Oπότε, από τότε έχουν κάνει τεστ όλοι οι δικοί μου και από την εκπομπή και ο Κλεάνθης ακόμη που κοιμηθήκαμε μαζί την Κυριακή και δεν κόλλησα κανέναν και αυτό μου δίνει μία ηρεμία στην ψυχούλα μου» αναφέρει στο βίντεο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της και ξεκαθαρίζει ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Astrazeneca .

«Εγώ το περνάω σχετικά ελαφριά, έκανα πυρετό μέχρι 37,5. Μύτη, λαιμό και έχω χάσει τη γεύση μου. Είμαι κλεισμένη στο δωμάτιο τόσες ημέρες. Είμαι πλήρως εμβολιασμένη, έκανα και τη δεύτερη δόση του Astrazeneca μέσα Ιουλίου» αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ δείχνει ευδιάθετη και χαμογελαστή. Μάλιστα θέλοντας να αυτοσαρκαστεί τονίζει ότι ενώ έχει χάσει τη γεύση της, η επιθυμία της για λιχουδιές δεν έχει μειωθεί.

Σχετικά Άρθρα