“Μένουμε όρθιοι” – Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Β.Εύβοιας

 “Μένουμε όρθιοι” – Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Β.Εύβοιας

Μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών και την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που παραχωρεί το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Η συναυλία θα γίνει την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 μ.μ. στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.
 
Οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων θα φροντίσουν ώστε, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη μεγάλη αυτή συναυλία, να στηρίξουν με κάθε τρόπο αναγκαιότητες που προέκυψαν από την φυσική και οικονομική καταστροφή της πυρκαγιάς
 
Όπως ανακοινώθηκε, στο κάλεσμά αυτό συμμετέχουν αφιλοκερδώς, καλλιτέχνες και δημιουργοί (με αλφαβητική σειρά): Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, Γιάννης ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, Χρήστος ΘΗΒΑΙΟΣ, Γιάννης ΚΟΤΣΙΡΑΣ, Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΣ, Αποστόλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΣΟΛΙΑΣ), Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ, Γιώργος ΝΤΑΛΑΡΑΣ, Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Άλκηστις ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ, ΠΥΞ ΛΑΞ, Μάριος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Γιάννης ΧΑΡΟΥΛΗΣ, Μιχάλης ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ και Κώστας ΧΑΤΖΗΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), ανέλαβε αφιλοκερδώς την παραγωγή και την εκτέλεση της συναυλίας μέσω των εταιρειών του, σε  σύντομο χρονικό διάστημα.
 
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνδράμει παραχωρώντας ευγενικά το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή της συναυλίας και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.
 
Η Ελληνική Ένωση Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων HERCA προσφέρει όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία  για την πραγματοποίηση της συναυλίας.
 
Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε άμεσα καλύπτοντας πάγιες ανάγκες και διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η Εθνική Λυρική Σκηνή παραχώρησε εξοπλισμό.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  στηρίζει με τους εθελοντές του.

Τις ανάγκες της διοργάνωσης καλύπτουν συνδράμοντας οι εταιρείες τροφίμων και ποτών: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Σκλαβενίτης, ΔΙΡΦΥΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΓΝΗΣ (CATERING – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ), Pizza Fan, Nespresso.

Σχετικά Άρθρα