Σκουρλέτης: Ρισκαδόρικο και επικίνδυνο μέτρο του 50%+1 για τα κρούσματα στα σχολεία

 Σκουρλέτης: Ρισκαδόρικο και επικίνδυνο μέτρο του 50%+1 για τα κρούσματα στα σχολεία

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Realfm 97,8 για την εικόνα του κοροναϊού στα σχολεία.

“Μια οργανωμένη Πολιτεία οφείλει να δει πώς πέρα από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το επιστημονικό πεδίο, θα οχυρώσει την κοινωνία. Εδώ αν κοιτάξουμε ένα ένα τα μέτωπα δεν τα έχει πάει καλά η κυβέρνηση” είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Πρόβλεψη-σοκ από Σαρηγιάννη: “Ένα στα δυο κρούσματα θα είναι παιδιά ως το τέλος του έτους” – Η δυσοίωνη εκτίμηση για την Βόρεια Ελλάδα

“Δεν μπορεί να υπάρχει το άκρως ρισκαδόρικο και επικίνδυνο μέτρο του 50% +1 κρουσμάτων σε μια αίθουσα για να κλείσει το τμήμα” πρόσθεσε.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν προκλητικές δηλώσεις δια στόματος του κ. Ερντογάν. Το έχουμε ζήσει και έχουμε μάθει να ζούμε με τέτοιου είδους δηλώσεις αλλά και προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο και στις θάλασσές μας” ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αυτά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ούτε παρορμητικά ούτε αποσπασματικά. Πρέπει η στάση μας να είναι ενταγμένη σε μια συνολική στρατηγική απέναντι στην Τουρκία, αξιοποιώντας διεθνή ερείσματα” υπογράμμισε.