ΣΚΑΪ: Αλλάζουν ώρα στην Μαλέσκου

 ΣΚΑΪ: Αλλάζουν ώρα στην Μαλέσκου

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη λίγες μόνο ώρες μετά τον τσακωμό της Ιωάννας Μαλέσκου με την Κατερίνα Καινούργιου…

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη τόνισε πως δεν επικροτεί τη στάση καμίας πλευράς αλλά επισήμανε ότι παρά τα όσα ακούγονται η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα κοπεί αλλά ενδέχεται να μεταφερθεί μισή ώρα νωρίτερα.

«H εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δε θα κοπεί και σίγουρα δε θα αλλάξει ζώνη. Τώρα αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μια την άλλη. Από την άλλη. πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους.

Προσοχή: Η νέα ηλεκτρονική απάτη που αδειάζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας

Είναι μια περίοδος πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι δίπλα μας όποιος και αν είναι είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα. Εγώ αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια, δηλδή είναι τόσο κακό ένας άνθρωπος που ήρθε από την επαρχία να κάνει εκπομπή; Πρέπει όλοι να είμαστε από την Αθήνα ή από τη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο τίποτα άλλο.

Δεν επικροτώ ούτε τη μια στάση ούτε την άλλη. Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε τέτοιες βολές δεξιά και αριστερά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε, για μια καλύτερη τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Σχετικά Άρθρα