Γκάμπι Πετίτο – Τραγικό τέλος: Η σορός ανήκει στην αγνοούμενη κοπέλα – Η ανάρτηση του πατέρα της

 Γκάμπι Πετίτο – Τραγικό τέλος: Η σορός ανήκει στην αγνοούμενη κοπέλα – Η ανάρτηση του πατέρα της

H σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην αγνοούμενη Γκάμπι Πετίτο, σύμφωνα με το FBI που επικαλείται η New York Post. Η σορός εντοπίστηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ. Το πτώμα βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου ένα ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι είδε το βαν, την Petito και τον αρραβωνιαστικό της, καθώς ταξίδευαν μαζί. Το ζευγάρι είπε ότι είδε το βαν στις 25 Αυγούστου και οι Αρχές εστίασαν σ’ εκείνο το σημείο τις έρευνές τους, φτάνοντας τελικά στην εύρεση της σορού.

Στη Φλόριντα, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του Λόντρι ζητώντας να εμφανιστεί και να συνεργαστεί με τις Αρχές. Η οικογένεια της Petito κάλεσε την οικογένεια του Λόντρι να τους βοηθήσει να βρουν την κόρη τους. Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, επίσης αγνοείται από το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου. Ο 23χρονος δεν καταζητείται για κάποια εγκληματική πράξη, σύμφωνα με τους αξιωματούχους που ερευνούν την υπόθεση. Τελευταία φορά εθεάθη την περασμένη Τρίτη σε ένα τεράστιο βαλτώδες φυσικό καταφύγιο κοντά στην πόλη του North Port. Η τοπική Αστυνομία και το FBI τον αναζητούν αυτή τη στιγμή στο πάρκο.

  • Η εκδοχή που μοιράστηκε ο Λόντρι με την αστυνομία ήταν ότι η συνύπαρξή τους στο βαν είχε προκαλέσει στο ζευγάρι «συναισθηματική ένταση» και πως η σύντροφός του φοβόταν ότι εκείνος θα την εγκατέλειπε στη μέση της ερήμου. Η Πετίτο, από την πλευρά της, ανέφερε ότι υπέφερε από «σοβαρό άγχος», που επιδεινωνόταν από τις «μικρές διαφωνίες που είχε με τον σύντροφό της σε όλη τη διάρκεια της ημέρας». Σε έναν καβγά, η 22χρονη είχε γρατζουνίσει το πρόσωπο και τα χέρια του συντρόφου της, αλλά στην αναφορά της αστυνομίας το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε πως ήταν «ερωτευμένο και αρραβωνιασμένο, ότι σκόπευε να παντρευτεί και πως δεν θα ήθελε με τίποτα κανένας από τους δύο να βρεθεί κατηγορούμενος για έγκλημα».

Οι αρχές στη Φλόριντα δήλωσαν την Τρίτη ότι διερευνούν ενδελεχώς πλάνα από κάμερα ελαφιών (χρησιμοποιείται για την ασφάλειά των εν λόγω ζώων στο δάσος) που κατέγραψε έναν οδοιπόρο που μοιάζει με τον αγνοούμενο φίλο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λάντρι, να κάνει πεζοπορία στη φύση. Ο Σαμ Μπας, κάτοχος της κάμερας, είπε ότι εντόπισε τον εν λόγω άνδρα με ένα σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Baker της Φλόριντα, περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του Λόντρι.

«Δεν λέω ότι αυτός είναι ο καταζητούμενος, αλλά όποιος ήταν στην κάμερα μου το πρωί στο Baker, ταιριάζει πολύ στην φιγούρα του Μπράιν Λάντρι», έγραψε ο Bass στο Facebook. «Έγινε επικοινωνία με τις αρχές, αλλά οι άνθρωποι στην περιοχή της Βορειοδυτικής Φλόριντα να είστε προσεκτικοί». Το γραφείο σερίφη της κομητείας Okaloosa, το οποίο είναι αρμόδιο για τον Baker, επιβεβαίωσε ότι ερευνούν όσα έγραψε ο Σαμ Μπας.

Σημειώνεται, ότι οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σημειώσουν ότι το σακίδιο που κουβαλά μοιάζει με αυτό που απεικονίζεται στο προφίλ του καταζητούμενου στο Instagram. Οι γονείς του Λάντρι είπαν στις αρχές ότι είχε φύγει από το σπίτι με ένα σακίδιο για να κάνει μια πεζοπορία στην περιοχή και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο πατέρας της Petito, Joseph, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα ραγισμένης καρδιάς πάνω από μια φωτογραφία της κόρης του με ένα μήνυμα που έλεγε: «Άγγιξε τον κόσμο». Το μήνυμα ήρθε λίγο μετά τις ανακοινώσεις των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε ενώ ήταν σε ένα οδικό ταξίδι με τον αρραβωνιαστικό της, τον Λόντρι, ο οποίος επέστρεψε χωρίς αυτήν, προκαλώντας μια από τις πιο προβεβλημένες ιστορίες αναζήτησης στα χρονικά των ΗΠΑ από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα