Λέσβος: Προφυλακίστηκε η 43χρονη για την κατοχή 4,5 κιλών κοκαΐνης

 Λέσβος: Προφυλακίστηκε η 43χρονη για την κατοχή 4,5 κιλών κοκαΐνης

Προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα με την κατηγορία ναρκωτικών κατά συναυτουργία η 43χρονη γυναίκα που συνελήφθη με 4,5 κιλά κοκαΐνης.

Όπως δήλωσαν στην ΕΡΤ Αιγαίου οι δικηγόροι της, Νατάσσα Χονδρονικόλα, και Στέλιος Κίνδερλης, η πελάτισσά τους ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο που έκρυψε μέσα σε μια μπλούζα σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης. Όταν συλλάβουν, πρόσθεσε, τον άντρα που την συνόδευε θα διαπιστωθεί ότι δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση.

Επίσης η κ. Χονδρονικόλα είπε ότι ζητήθηκε να της επιβληθεί η ποινή του κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική παρακολούθηση επειδή είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Επίσης ο κ. Κίνδερλης επεσήμανε ότι «εν καιρώ θα προχωρήσουμε να ζητήσουμε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους θεωρούμε ότι όλη η συμπεριφορά της κατηγορουμένης είναι τόσο σπασμωδική και ερασιτεχνική που δεν μπορεί εύκολα να συνδεθεί με τον οποίον πρέπει να δείχνει συνήθως κάποιος για την συγκεκριμένη ποσότητα αλλά και για το είδος της ναρκωτικής ουσίας».

Σχετικά Άρθρα